Minecraft 1200 TL'ye alınır mı?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
500TL iken bile pahalı deyip almiyordum. Simdi 1200TL olmuş. Sizce alınır mı? Hala? Yoksa İtemsatış'tan premium sınırsız hesapta alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla ya verilemez bence.

500TL iken bile pahalı deyip almiyordum. Simdi 1200TL olmuş. Sizce alınır mı? Hala? Yoksa İtemsatış'tan premium sınırsız hesapta alabilirim.

Hocam bazı kod olarak satılan yerlerde 600 ila 800 arası fiyatlara bulabilirsiniz. Hesap olarak satın alırsanız hesap her şeyi değişen olsa bile çekilebilme riski var diye biliyorum. Yanlış olabilirim.

Arkadaşlarımla realms ya da Essential gibi eklentilerle oynamak çok daha rahatlık sağlıyor hala Minecraft oynuyorsanız alabilirsiniz.

Verilmez bence bu kadar pahalı çünkü. En ucuzu ve güvenlisi nerede ise oradan alın hocam.

Hocam bazı kod olarak satılan yerlerde 600 ila 800 arası fiyatlara bulabilirsiniz. Hesap olarak satın alırsanız hesap her şeyi değişen olsa bile çekilebilme riski var diye biliyorum. Yanlış olabilirim.

Peki kod veren önerebileceginiz güvenli yerler var midir?

Hocam 400TL daha koyup kendi hesabınızı almak çok daha mantıklı bir süre sonra erişiminizi kaybediyorsunuz o hesaplara.

Bence alınır çünkü Minecraft konum olarak hiçbir oyuna benzemiyor. Şuan Steam kütüphanenizdeki oyunların belki hiçbirinin 10 yıl sonra aktif sunucusunu bulamayacaksınız, ama Minecraft o köşede duracak.

Katılıyorum Minecraft sürekli güncellenen bir oyun ve yeni sürüm için asla ücret talep etmiyor orijinalini almak çok daha mantıklı

Bence alınır çünkü Minecraft konum olarak hiçbir oyuna benzemiyor. Şu an Steam kütüphanenizdeki oyunların belki hiçbirinin 10 yıl sonra aktif sunucusunu bulamayacaksınız, ama Minecraft o köşede duracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…