Minecraft 2 mod paketini nasıl birleştirilir?

300974

Hectopat
İyi geceler arkadaşlar. Doğukan Adal Minecraft'ta iki modu (modpack'ta olabilir bilmiyorum) birleştirmişti. Birisi: Zombie apocalypse (Slow zombıes) by Forge labs.

İkincisi, Rlcaft mekaniği idi. Yani hem ana mod olan zombi modu çalışıyordu hem de rlcaftta olan fazla güneşten yanma ve su ihtiyacı gibi şeyler oluyordu.
Hatta videoyu şöyle bırakayim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bu modları nasıl birleştirebileceğim hakkında hiçbir fikim yok? Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu kadar basit.
O kadar basit değil, eğer birbirleriyle uyumlu olmayan iki mod olursa veya oyuncu farklı sürümlere sahip modları aynı klasöre atarsa sorun olabilir. Modları attıktan sonra kontrol edip hata veren modları da tespit etmesi gerekiyor. Sonra yaptığı analiz sonucunda gerekli işlemleri uygulamalı.

Modlar aynı sürüme ait ise (1.8.9 - 1.8.9) sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Çıkarsa sorun çıkaran modu devre dışı bırakınız. Forge indirmeyi biliyorsundur zaten.

O kadar basit değil, eğer birbirleriyle uyumlu olmayan iki mod olursa veya oyuncu farklı sürümlere sahip modları aynı klasöre atarsa sorun olabilir. Modları attıktan sonra kontrol edip hata veren modları da tespit etmesi gerekiyor. Sonra yaptığı analiz sonucunda gerekli işlemleri uygulamalı.

Tamam, sonuç olarak o kadar basit, uyumluluklarınıda akıl etsin bi zahmet, sadece bazı modları birleştirmeye çalıştığını söylemiş zaten.

Tamam da modlarda zaten çakışma durumu varsa (sürüm farklılığı demiyorum) bunun bir çözümü yok. Sadece bir tanesini kullanabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam Adal'ın Java bilen mod yapan arkadaşları var onlar yapmış olabilir.
Discord üzerinden veya YouTube yorumları üzerinden şansınızı deneyebilirsiniz.

Tamam da modlarda zaten çakışma durumu varsa (sürüm farklılığı demiyorum) bunun bir çözümü yok. Sadece bir tanesini kullanabilir.

Arkadaşta diyor ki videoda ki gibi yapmak istiyorum.

İki modda zaten 1.12.2 sürümü, indirceksin rlcraft mod paketini, içindeki modlardan istediğin modları bulup seçiçeksin (büyük ihtimalle isimleri ingilizcedir, Google çeviri vbde kullanabilirsin.). Daha sonrada diğer mod paketinin içine atacaksın.

İki mod paketinide klasör at demişinizde. İki modunda haritaları farklı ben sadece RLCaft' ın mekaniğini istiyorum videoda gözüktüğü gibi nasıl yapmam gerek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı