mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 7 Haziran 2021 #1 Minecraft oynarken 2 garip zombi gördüm. Başlarını aşağı çevirip ellerini tutyolardı. Yaptıkları hakkında bir fikrim yok. biliyorsanız söyler misiniz?
Minecraft oynarken 2 garip zombi gördüm. Başlarını aşağı çevirip ellerini tutyolardı. Yaptıkları hakkında bir fikrim yok. biliyorsanız söyler misiniz?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Haziran 2021 #2 Pillager olabilir mi?
utkusahan Decapat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 18 7 Haziran 2021 #3 mobius dedi: Minecraft oynarken 2 garip zombi gördüm. Başlarını aşağı çevirip ellerini tutyolardı. Yaptıkları hakkında bir fikrim yok. Biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence de pillager. Bu fotodaki gibi miydi peki?
mobius dedi: Minecraft oynarken 2 garip zombi gördüm. Başlarını aşağı çevirip ellerini tutyolardı. Yaptıkları hakkında bir fikrim yok. Biliyorsanız söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence de pillager. Bu fotodaki gibi miydi peki?
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 9 Haziran 2021 #4 utkusahan dedi: Bence de pillager. Bu fotodaki gibi miydi peki?Eki Görüntüle 1059616 Genişletmek için tıkla... Yok öyle değildi zombi vardı klasik zombi ikisinde başlarını öne eğip ellerini tutuyorlardı zombi çifti gibiydi vursanda saldırıyı tekrar yapıyordu. Şöyle bir şeydi screen shot almıştım. Şöyleydi bilen varsa söylesin. Böyleydi screenshot atmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
utkusahan dedi: Bence de pillager. Bu fotodaki gibi miydi peki?Eki Görüntüle 1059616 Genişletmek için tıkla... Yok öyle değildi zombi vardı klasik zombi ikisinde başlarını öne eğip ellerini tutuyorlardı zombi çifti gibiydi vursanda saldırıyı tekrar yapıyordu. Şöyle bir şeydi screen shot almıştım. Şöyleydi bilen varsa söylesin. Böyleydi screenshot atmıştım.
4 468113 Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 281 13 Eylül 2021 #5 Acaba aşağıda 2 tane villager veya zombi düşmanı bir şeymi vardı?
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 21 Mart 2022 #6 468113 dedi: Acaba aşağıda 2 tane villager veya zombi düşmanı bir şey mi vardı? Genişletmek için tıkla... Belkide olabilir evde bir sürü zombi vb. şeyler vardı ama ona vurduğunda sana saldırmıyordu.
468113 dedi: Acaba aşağıda 2 tane villager veya zombi düşmanı bir şey mi vardı? Genişletmek için tıkla... Belkide olabilir evde bir sürü zombi vb. şeyler vardı ama ona vurduğunda sana saldırmıyordu.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.976 Çözümler 72 Yer İstanbul 21 Mart 2022 #7 Aşağıda demir/kar golem ya da köylü varsa ona ulaşmak için öyle davranıyorlardır.