Minecraft 200 TL'ye alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Şimdi ben bu zamana kadar hep korsan oynuyordum. Linux'a geçince korsanı kuramadım ve Minecraft'ı satın almak aklıma geldi. Sızce 200 TL'ye değer mi?

Şimdi ben bu zamana kadar hep korsan oynuyordum.
Oyun hikayeli değil ve zaman zaman arkadaşlarla oynanıp ya da tek başına sunucularda oynayabileceğin sana keyifli zamanlar yaşatan bir oyun. Dolayısı ile oynadım bitti gibi bir mantığı yok. Bu kadar zaman harcadığınız bir oyunu neden satın almıyorsunuz? Bence kesinlikle almalısınız. 2-3 ayda bir girip 2-3 hafta arkadaşlarımla survival oynayıp bıraksam bile 200 liraya alırım. Nedense o fiyat bandında diğer her şeyle kıyaslayınca uygun geliyor.

Oyun hikayeli değil ve zaman zaman arkadaşlarla oynanıp ya da tek başına sunucularda oynayabileceğin sana keyifli zamanlar yaşatan bir oyun. Dolayısı ile oynadım bitti gibi bir mantığı yok. Bu kadar zaman harcadığınız bir oyunu neden satın almıyorsunuz? Bence kesinlikle almalısınız. 2-3 ayda bir girip 2-3 hafta arkadaşlarımla Survival oynayıp bıraksam bile 200 liraya alırım. Nedense o fiyat bandında diğer her şeyle kıyaslayınca uygun geliyor.

Hocam aslında en başta teknolojik bir şey (mousetur klavyedir falan) böyle şeyler düşünüyordum ihtiyacım olmadığını düşündüm. Madem yarına satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı