M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 2B2T'de çok uzun sıraları atlamak için restart zamanında girmek gerek ama restart ne zaman olacak bilmiyorum. Bilen var mı veya nasıl öğrenirim?
2B2T'de çok uzun sıraları atlamak için restart zamanında girmek gerek ama restart ne zaman olacak bilmiyorum. Bilen var mı veya nasıl öğrenirim?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 mr.pro dedi: 2B2T'de çok uzun sıraları atlamak için restart zamanında girmek gerek ama restart ne zaman olacak bilmiyorum. Bilen var mı veya nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft Server Status · Get information about Minecraft servers quickly sunucu hakkında her türlü detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.
mr.pro dedi: 2B2T'de çok uzun sıraları atlamak için restart zamanında girmek gerek ama restart ne zaman olacak bilmiyorum. Bilen var mı veya nasıl öğrenirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft Server Status · Get information about Minecraft servers quickly sunucu hakkında her türlü detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.
M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 Windows Güvenliği dedi: Minecraft Server Status · Get information about Minecraft servers quickly sunucu hakkında her türlü detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradığım şey burada yazmıyor.
Windows Güvenliği dedi: Minecraft Server Status · Get information about Minecraft servers quickly sunucu hakkında her türlü detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradığım şey burada yazmıyor.
Bulut48 Picopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #4 Kanka artık 2b2t de restart çok nadiren oluyor onun yerine proxy kurarak oynamanı tavsiye ederim
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 mr.pro dedi: Aradığım şey burada yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Aradığınız şey tam olarakta burada lütfen dikkatli bakın. Düzeltme yapıyorum, tam olarak bir saat bilgisi alamayabilirsiniz burada uptime bilgileride yer alıyor çünkü.
mr.pro dedi: Aradığım şey burada yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Aradığınız şey tam olarakta burada lütfen dikkatli bakın. Düzeltme yapıyorum, tam olarak bir saat bilgisi alamayabilirsiniz burada uptime bilgileride yer alıyor çünkü.