H Hex Smurf Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 269 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #11 Graiden dedi: Server batmış,her yer patlamış,spawn noktası batmış,ağaç bulsan şükret yada ben fikrimi değiştirdim kalsın.Ama böyle server önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Aslında anarşi sunucusunda olay bu zaten herkes bu kaos için oynuyor.
Graiden dedi: Server batmış,her yer patlamış,spawn noktası batmış,ağaç bulsan şükret yada ben fikrimi değiştirdim kalsın.Ama böyle server önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Aslında anarşi sunucusunda olay bu zaten herkes bu kaos için oynuyor.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 19 Mayıs 2020 #12 efedesu dedi: 6B6T, simpleanarchy, 6B9T oneririm. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bakacağım 6B6T IP adresini verebilir misin? Hex Smurf dedi: Aslında anarşi sunucusunda olay bu zaten herkes bu kaos için oynuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman.
efedesu dedi: 6B6T, simpleanarchy, 6B9T oneririm. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bakacağım 6B6T IP adresini verebilir misin? Hex Smurf dedi: Aslında anarşi sunucusunda olay bu zaten herkes bu kaos için oynuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2020 #13 Graiden dedi: Sagol bakacağım 6b6t ip adresini verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Forumda reklam yasak oldugu icin veremeyecegim fakat internette arastirarak kolayca bulabilirsiniz.
Graiden dedi: Sagol bakacağım 6b6t ip adresini verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Forumda reklam yasak oldugu icin veremeyecegim fakat internette arastirarak kolayca bulabilirsiniz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Mayıs 2020 #14 efedesu dedi: Forumda reklam yasak oldugu icin veremeyecegim fakat internette arastirarak kolayca bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden kayıt olabilirim?
efedesu dedi: Forumda reklam yasak oldugu icin veremeyecegim fakat internette arastirarak kolayca bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nerden kayıt olabilirim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mayıs 2020 #15 Graiden dedi: Nereden kayıt olabilirim? Genişletmek için tıkla... SonOyuncu mu sandiniz anarsiyi? Bence hic girmeyin.
Graiden dedi: Nereden kayıt olabilirim? Genişletmek için tıkla... SonOyuncu mu sandiniz anarsiyi? Bence hic girmeyin.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Mayıs 2020 #16 efedesu dedi: SonOyuncu mu sandiniz anarsiyi? Bence hic girmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben girmek istiyorum ama güvenlik sorunu olurmu?
efedesu dedi: SonOyuncu mu sandiniz anarsiyi? Bence hic girmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben girmek istiyorum ama güvenlik sorunu olurmu?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mayıs 2020 #17 Graiden dedi: Ben girmek istiyorum ama güvenlik sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olur. Sunucularda olusan hatalarda bazen oyuncularin yaptigi pluginler kullanildigi icin IP adresinizin yayilmasi olasi bir durum.
Graiden dedi: Ben girmek istiyorum ama güvenlik sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet, olur. Sunucularda olusan hatalarda bazen oyuncularin yaptigi pluginler kullanildigi icin IP adresinizin yayilmasi olasi bir durum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 20 Mayıs 2020 #18 efedesu dedi: Evet, olur. Sunucularda olusan hatalarda bazen oyuncularin yaptigi pluginler kullanildigi icin IP adresinizin yayilmasi olasi bir durum. Genişletmek için tıkla... O zaman girmicem kalsın. efedesu dedi: 6b6t, SimpleAnarchy, 6b9t oneririm. Genişletmek için tıkla... 6b6t nasıl kayıt oluncağını bi bulamadım yardım edermisiniz?
efedesu dedi: Evet, olur. Sunucularda olusan hatalarda bazen oyuncularin yaptigi pluginler kullanildigi icin IP adresinizin yayilmasi olasi bir durum. Genişletmek için tıkla... O zaman girmicem kalsın. efedesu dedi: 6b6t, SimpleAnarchy, 6b9t oneririm. Genişletmek için tıkla... 6b6t nasıl kayıt oluncağını bi bulamadım yardım edermisiniz?
NooPlayer Megapat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #19 Premium hesapla 7 saate ihtiyacın var. 2b2t.org idi sanırım sitesi.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 3 Eylül 2020 #20 efedesu dedi: Hayir, zorlamiyor. Priority queue(premium) alinca sadece daha hizli giriyorsun sunucuya. O para admine degil, dogruca sunucuya gidiyor zaten. Sunucunun ayakta kalmasi icin binlerce dolar gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ama binlerce dolar mı? Ciddi misiniz siz? Sunucu sadece aylık 90 dolar kullanarak geçiniyor 10 yıldır.
efedesu dedi: Hayir, zorlamiyor. Priority queue(premium) alinca sadece daha hizli giriyorsun sunucuya. O para admine degil, dogruca sunucuya gidiyor zaten. Sunucunun ayakta kalmasi icin binlerce dolar gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ama binlerce dolar mı? Ciddi misiniz siz? Sunucu sadece aylık 90 dolar kullanarak geçiniyor 10 yıldır.