4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 4 Ocak 2024 #1 Şöyle bir yer var, ben kapıların olduğu yere 3 blokluk şalter indirince dişlerin indiği bir sistem yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Şöyle bir yer var, ben kapıların olduğu yere 3 blokluk şalter indirince dişlerin indiği bir sistem yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bora55 Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 162 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 | i7 14700HX | RTX4070 | 16Gb Ram CPU: Fx-6300 GPU: Rx580 8Gb RAM: 4+8 Gb Ram PSU: SilverStone 1200W Anakart: A960m-m3 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2024 #2 Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam Hocam en iyisi Youtube'dan Minecraft 3x3 Piston Door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız.
Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam Hocam en iyisi Youtube'dan Minecraft 3x3 Piston Door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız.
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 905 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 492457 dedi: Şöyle bir yer var, ben kapıların olduğu yere 3 blokluk şalter indirince dişlerin indiği bir sistem yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2074037 Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam oraya 3x3 piston kapısı yapmazdım. Redstone sisteminin oraya sığacağını sanmıyorum. Eğer kararlıysay illa pistonlu kapı olcak ise Bora55 dedi: Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam Hocam en iyisi Youtube'dan Minecraft 3x3 Piston Door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocamızın attığı kapılara göz atabilirsiniz. Benim önerim düzgün bir tekli kapı girişi yapmanız.
492457 dedi: Şöyle bir yer var, ben kapıların olduğu yere 3 blokluk şalter indirince dişlerin indiği bir sistem yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2074037 Genişletmek için tıkla... Yerinde olsam oraya 3x3 piston kapısı yapmazdım. Redstone sisteminin oraya sığacağını sanmıyorum. Eğer kararlıysay illa pistonlu kapı olcak ise Bora55 dedi: Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam Hocam en iyisi Youtube'dan Minecraft 3x3 Piston Door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Hocamızın attığı kapılara göz atabilirsiniz. Benim önerim düzgün bir tekli kapı girişi yapmanız.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 4 Ocak 2024 #4 Bora55 dedi: Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam. Hocam en iyisi YouTube'dan Minecraft 3x3 piston door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Towny'de observer için kuvars gerçekten pahalı o zaman tek kapı yaparım @u_888 hocamın da dediği gibi.
Bora55 dedi: Bu videodaki gibi bir şey yapabilirsiniz hocam. Bu videodaki ise daha hızlı versiyonu sanırsam hocam. Hocam en iyisi YouTube'dan Minecraft 3x3 piston door diye aratırsanız kendinize uygun olanı yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Towny'de observer için kuvars gerçekten pahalı o zaman tek kapı yaparım @u_888 hocamın da dediği gibi.