catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 RAM 4 GB Ekran kartı İNTEL UHD GRAPHİCS 3000 İşlemci INTEL Core-5 2520M Merhaba tam 10 gün önce Minecraft oynamaya başlarken 30-40 FPS civarı alıyordum fakat bu günlerden bir FPS düşüklüğü yaşadım ciddi anlamda. Bunun sorununu çözümünü nereden ulaşabilirim? Alta resim bıraktım. Sürüm 1.16.5 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Merhaba tam 10 gün önce Minecraft oynamaya başlarken 30-40 FPS civarı alıyordum fakat bu günlerden bir FPS düşüklüğü yaşadım ciddi anlamda. Bunun sorununu çözümünü nereden ulaşabilirim? Alta resim bıraktım. Sürüm 1.16.5
KS KS catlover60 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 ServerTower dedi: Ayarlarda öyle bir seçenek varsa ona tıklayın. Öyle bir seçenek görünmüyorsa yoktur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok ServerTower dedi: Korsan kullanıyorsanız dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Orijinal dede aynı. Son düzenleme: 30 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
ServerTower dedi: Ayarlarda öyle bir seçenek varsa ona tıklayın. Öyle bir seçenek görünmüyorsa yoktur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok ServerTower dedi: Korsan kullanıyorsanız dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Orijinal dede aynı.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #12 catlover60 dedi: Öyle bir seçenek yok Orijinal dede aynı. Genişletmek için tıkla... Optifine ya da Better FPS gibi modlardan birini kurun. Artı 0 Eksi
catlover60 dedi: Öyle bir seçenek yok Orijinal dede aynı. Genişletmek için tıkla... Optifine ya da Better FPS gibi modlardan birini kurun.