Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #1 Dikey eşitleme kapalı oyunda. En fazla FPS sınırı arttırdım. Daha 3 saat önce bir sorun yoktu. Oyun içinde 30 FPS değişmiyor. Ekran kartım GTX 1650 Ti.
Dikey eşitleme kapalı oyunda. En fazla FPS sınırı arttırdım. Daha 3 saat önce bir sorun yoktu. Oyun içinde 30 FPS değişmiyor. Ekran kartım GTX 1650 Ti.
Çözüm Monkey D. Xebec 21 Haziran 2024 Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar.
Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Haziran 2024 #2 Bir tam ekran ekran görüntüsü alabilir miyim oyun açıkken? Az detayla çok varsayım yapılabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #3 Buyurun. Sunucuya özel değil bu arada, sağ üstte de gördüğünüz gibi 30 fps'e kitlenmiş durumda. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (112).png 577,6 KB · Görüntüleme: 101 Artı 0 Eksi
M mehmet56311 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #4 Hocam eğer yanlış değilsem ekran kartınız çok ısındığından dolayı ya da overclock yaptıysanız ondan da olabilir diye biliyorum ben. Bende overclock yapmıştım fazla yükseltmeme rağmen oyun da bayağı bir sıkıntı yaşadım. Artı 0 Eksi
Hocam eğer yanlış değilsem ekran kartınız çok ısındığından dolayı ya da overclock yaptıysanız ondan da olabilir diye biliyorum ben. Bende overclock yapmıştım fazla yükseltmeme rağmen oyun da bayağı bir sıkıntı yaşadım.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #5 Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Eğer pildeyseniz ekran kartı 30 fps sınırlandırıyor. Artı 0 Eksi
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.992 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #6 Görüntü kısmından fpsyi fulleyin. Artı 0 Eksi
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Haziran 2024 #7 Monkey D. Xebec dedi: Buyurun. Sunucuya özel değil bu arada, sağ üstte de gördüğünüz gibi 30 fps'e kitlenmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Fabric kurulu gözüküyor, normal versiyonda girip kontrol edebilir misiniz aynı problem yaşanıyor mu diye? Artı 0 Eksi
Monkey D. Xebec dedi: Buyurun. Sunucuya özel değil bu arada, sağ üstte de gördüğünüz gibi 30 fps'e kitlenmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Fabric kurulu gözüküyor, normal versiyonda girip kontrol edebilir misiniz aynı problem yaşanıyor mu diye?
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #8 mehmet56311 dedi: Hocam eğer yanlış değilsem ekran kartınız çok ısındığından dolayı ya da overclock yaptıysanız ondan da olabilir diye biliyorum ben. Bende overclock yapmıştım fazla yükseltmeme rağmen oyun da bayağı bir sıkıntı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bilmiyorum ama işlemci soğuk (50 derece). TolgaFlashTR dedi: Fabric kurulu gözüküyor, normal versiyonda girip kontrol edebilir misiniz aynı problem yaşanıyor mu diye? Genişletmek için tıkla... deniyorum Artı 0 Eksi
mehmet56311 dedi: Hocam eğer yanlış değilsem ekran kartınız çok ısındığından dolayı ya da overclock yaptıysanız ondan da olabilir diye biliyorum ben. Bende overclock yapmıştım fazla yükseltmeme rağmen oyun da bayağı bir sıkıntı yaşadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bilmiyorum ama işlemci soğuk (50 derece). TolgaFlashTR dedi: Fabric kurulu gözüküyor, normal versiyonda girip kontrol edebilir misiniz aynı problem yaşanıyor mu diye? Genişletmek için tıkla... deniyorum
M mehmet56311 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #9 Megansi dedi: Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Eğer pildeyseniz ekran kartı 30 FPS sınırlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Laptop kullanıyorsunuz sanırım. Eğer pildeyseniz ekran kartı 30 FPS sınırlandırıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum.
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #10 Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar.