Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Haziran 2024 #1 Dikey eşitleme kapalı oyunda. En fazla FPS sınırı arttırdım. Daha 3 saat önce bir sorun yoktu. Oyun içinde 30 FPS değişmiyor. Ekran kartım GTX 1650 Ti.
Dikey eşitleme kapalı oyunda. En fazla FPS sınırı arttırdım. Daha 3 saat önce bir sorun yoktu. Oyun içinde 30 FPS değişmiyor. Ekran kartım GTX 1650 Ti.
Çözüm Monkey D. Xebec 21 Haziran 2024 Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar.
Lskow dedi: Görüntü kısmından FPS'yi fulleyin. Genişletmek için tıkla... Size yaptığımı söyledim zaten. Konuyu okumadan yazmayı bırakır mısınız artık? mehmet56311 dedi: Eğer fişe takarsanız düzelirse pilden ayarlar kısmına gidip performansa çekmenizi tafsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Fişte oynuyorum zaten. Monster Notebook olduğu için. Düzeltme: Fişe takılı değilmiş bilgisayar.
M mehmet56311 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #11 Monkey D. Xebec dedi: Ekran kartını bilmiyorum ama işlemci soğuk (50 derece). Deniyorum. Genişletmek için tıkla... HWiNFO'dan öğrenebilirsiniz eğer isterseniz. Benim bildik kerim bu kadar kusura bakmayın herkese iyi akşamlar Artı 0 Eksi
Monkey D. Xebec dedi: Ekran kartını bilmiyorum ama işlemci soğuk (50 derece). Deniyorum. Genişletmek için tıkla... HWiNFO'dan öğrenebilirsiniz eğer isterseniz. Benim bildik kerim bu kadar kusura bakmayın herkese iyi akşamlar