Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 23 Ekim 2019 #1 Selam gençler. Benim bilgisayarım 32 Bit ve Minecraft oynamayı seviyorum (internet kafelerde oynuyordum). Ve yeni PC alalı 2 ay oldu ve ben de Minecraft yüklemek istiyorum. 32 Bit açıyor mu acaba?
Selam gençler. Benim bilgisayarım 32 Bit ve Minecraft oynamayı seviyorum (internet kafelerde oynuyordum). Ve yeni PC alalı 2 ay oldu ve ben de Minecraft yüklemek istiyorum. 32 Bit açıyor mu acaba?
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 25 Ekim 2019 #11 yika38 dedi: Yeni sürümleri bilmiyorum ama eski sürümleri (1.7) açıyordu en son oynadığımda. 32 Bit Java kullanmanız gerek. Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 32 Bit Java indiriyorum ama hata veriyor. Main client falan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Yeni sürümleri bilmiyorum ama eski sürümleri (1.7) açıyordu en son oynadığımda. 32 Bit Java kullanmanız gerek. Sistem özellikleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... 32 Bit Java indiriyorum ama hata veriyor. Main client falan diyor.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 25 Ekim 2019 #12 Papyrus dedi: 32 Bit Java indiriyorum ama hata veriyor. Main client falan diyor. Genişletmek için tıkla... Tam hatayı belirtebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Papyrus dedi: 32 Bit Java indiriyorum ama hata veriyor. Main client falan diyor. Genişletmek için tıkla... Tam hatayı belirtebilir misiniz?
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 25 Ekim 2019 #13 SaviorAngel™ dedi: Tam hatayı belirtebilir misiniz Genişletmek için tıkla... error could not find or load main class net.minecraft.client.main.main Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Tam hatayı belirtebilir misiniz Genişletmek için tıkla... error could not find or load main class net.minecraft.client.main.main
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 25 Ekim 2019 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 26 Ekim 2019 #15 SaviorAngel™ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim onu olmuyor yine. Dün yasaklandım cevap veremedim. Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim onu olmuyor yine. Dün yasaklandım cevap veremedim.
eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #16 1.16.5 den sonrasını desteklemez Artı 0 Eksi