T TheDebian Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Minecraft 512X texture pack arıyorum.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 PvP için mi?
T TheDebian Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 aLyX3N dedi: PvP için mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam fark etmiyor. 512X olsun yeterli.
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.107 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #4 TheDebian dedi: Minecraft 512X texture pack arıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürüm?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Haziran 2021 #5 PVP: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Survival: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PVP: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Survival: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TheDebian Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 kerem73 dedi: Sürüm? Genişletmek için tıkla... 1.8.9
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Haziran 2021 #7 TheDebian dedi: 1.8.9 Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: PVP: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Survival: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
TheDebian dedi: 1.8.9 Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: PVP: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Survival: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
T TheDebian Zeptopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #8 Ayrıca arkadaşlar FPS düşmesi yaşar mıyım? Sistem: İ5-7400 16GB RAM 1 TB HDD, 250GB SDD. Ekran kartı yok işlemcinin ekran kartını kullanıyorum. HD 630. Normal varsayılan pack ile 300-2000 FPS değişiyor. @William Crusader hocam ilk videoda indirme linki bulamadım.
Ayrıca arkadaşlar FPS düşmesi yaşar mıyım? Sistem: İ5-7400 16GB RAM 1 TB HDD, 250GB SDD. Ekran kartı yok işlemcinin ekran kartını kullanıyorum. HD 630. Normal varsayılan pack ile 300-2000 FPS değişiyor. @William Crusader hocam ilk videoda indirme linki bulamadım.