CİLLE Picopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, normalde çok daha iyi FPS alıyordum ancak bilgisayara format atmıştım. Artık sabit 60 FPS alıyorum. CraftRise sunucusunda fark ettim bunu. Oyunun kendi ayarlarından bütün FPS ayarları yapılı. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Arkadaşlar, normalde çok daha iyi FPS alıyordum ancak bilgisayara format atmıştım. Artık sabit 60 FPS alıyorum. CraftRise sunucusunda fark ettim bunu. Oyunun kendi ayarlarından bütün FPS ayarları yapılı. Lütfen yardım edin.
KS KS CİLLE Picopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 Aorus dedi: V-Sync'i kapatın veya FPS sınırını sınırsız yapın. Genişletmek için tıkla... SiyahPassat dedi: FPS sabitleme ayarını ve V-Sync ayarını kaldırın. Genişletmek için tıkla... kanyewestlover911 dedi: Ayarlardan V-Sync'yi kapatıp maximum FPS'yi sınırsız yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ev. F3arlessTR dedi: Ayarlardan V-Sync kapat. Maximum FPS sınırsız yap. Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Oyunun ayarlarına girip FPS sınırını sınırsız yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps Artı 0 Eksi
Aorus dedi: V-Sync'i kapatın veya FPS sınırını sınırsız yapın. Genişletmek için tıkla... SiyahPassat dedi: FPS sabitleme ayarını ve V-Sync ayarını kaldırın. Genişletmek için tıkla... kanyewestlover911 dedi: Ayarlardan V-Sync'yi kapatıp maximum FPS'yi sınırsız yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ev. F3arlessTR dedi: Ayarlardan V-Sync kapat. Maximum FPS sınırsız yap. Genişletmek için tıkla... Callisto1232 dedi: Oyunun ayarlarına girip FPS sınırını sınırsız yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps
L Lauss Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 Mesaj falan mı kasıyorsunuz herkes aynı şeyi söylüyor ? Artı 0 Eksi
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.536 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Mart 2021 #13 CİLLE dedi: Ev. Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme varsa kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
CİLLE dedi: Ev. Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme varsa kapatmayı deneyin.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #14 Lauss dedi: Mesaj falan mı kasıyorsunuz herkes aynı şeyi söylüyor ? Genişletmek için tıkla... Aynı anda attığımız için olabilir mi? Artı 0 Eksi
Lauss dedi: Mesaj falan mı kasıyorsunuz herkes aynı şeyi söylüyor ? Genişletmek için tıkla... Aynı anda attığımız için olabilir mi?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #15 lykiamami dedi: Neden herkes aynı şeyi söylüyor? 1 kişi yazdı işte, yorum yazmak için mi yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benimki farklı o yüzden yazdım sayın ''lykiamami''. Artı -1 Eksi
lykiamami dedi: Neden herkes aynı şeyi söylüyor? 1 kişi yazdı işte, yorum yazmak için mi yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benimki farklı o yüzden yazdım sayın ''lykiamami''.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 31 Mart 2021 #16 Peki hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #17 William Crusader dedi: Benimki farklı o yüzden yazdım sayın ''lykiamami''. Genişletmek için tıkla... Mesajımı okuduysanız aynı şeyi yazanlara söyledim. Farklı bir şey söylediyseniz sıkıntı yok demektir sayın "Mick". Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: Benimki farklı o yüzden yazdım sayın ''lykiamami''. Genişletmek için tıkla... Mesajımı okuduysanız aynı şeyi yazanlara söyledim. Farklı bir şey söylediyseniz sıkıntı yok demektir sayın "Mick".
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #18 CİLLE dedi: Ev. Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarına da bakın. Lauss dedi: Mesaj falan mı kasıyorsunuz herkes aynı şeyi söylüyor ? Genişletmek için tıkla... Okudunuz mu acaba? Artı 0 Eksi
CİLLE dedi: Ev. Arkadaşlar zaten maksimum FPS seçili o kadarını yapmayı bende biliyorum. Ama hala aynı 60 fps Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarına da bakın. Lauss dedi: Mesaj falan mı kasıyorsunuz herkes aynı şeyi söylüyor ? Genişletmek için tıkla... Okudunuz mu acaba?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 31 Mart 2021 #19 lykiamami dedi: Neden herkes aynı şeyi söylüyor? 1 kişi yazdı işte, yorum yazmak için mi yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dakikaya bakarsanız sevinirim. Hepsi aynı anda yazılmış. Laf atmadan önce biraz inceleyin derim. Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Neden herkes aynı şeyi söylüyor? 1 kişi yazdı işte, yorum yazmak için mi yazıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dakikaya bakarsanız sevinirim. Hepsi aynı anda yazılmış. Laf atmadan önce biraz inceleyin derim.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #20 kanyewestlover911 dedi: Dakikaya bakarsanız sevinirim. Hepsi aynı anda yazılmış. Laf atmadan önce biraz inceleyin derim. Genişletmek için tıkla... Konuyu izliyordum. 2 kişi aynı anda yazdı. Diğerleri ise onları gördükten sonra yazdı. Artı 0 Eksi
kanyewestlover911 dedi: Dakikaya bakarsanız sevinirim. Hepsi aynı anda yazılmış. Laf atmadan önce biraz inceleyin derim. Genişletmek için tıkla... Konuyu izliyordum. 2 kişi aynı anda yazdı. Diğerleri ise onları gördükten sonra yazdı.