CİLLE Picopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, normalde çok daha iyi FPS alıyordum ancak bilgisayara format atmıştım. Artık sabit 60 FPS alıyorum. CraftRise sunucusunda fark ettim bunu. Oyunun kendi ayarlarından bütün FPS ayarları yapılı. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Arkadaşlar, normalde çok daha iyi FPS alıyordum ancak bilgisayara format atmıştım. Artık sabit 60 FPS alıyorum. CraftRise sunucusunda fark ettim bunu. Oyunun kendi ayarlarından bütün FPS ayarları yapılı. Lütfen yardım edin.
KS KS CİLLE Picopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #31 William Crusader dedi: "Ekran kartı ayarlarından" diyebilirdin. Görüşmek üzere. Bu arada @Konu Sahibi hocam çözümü buldunuz mu? Boşa tartışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitlemeyi kapatınca oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: "Ekran kartı ayarlarından" diyebilirdin. Görüşmek üzere. Bu arada @Konu Sahibi hocam çözümü buldunuz mu? Boşa tartışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitlemeyi kapatınca oldu teşekkürler.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #32 CİLLE dedi: Dikey eşitlemeyi kapatınca oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından mı kapattınız? O zaman yorumumu çözüm olarak işaretlerseniz başka insanların da işine yarar Artı -2 Eksi
CİLLE dedi: Dikey eşitlemeyi kapatınca oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ayarlarından mı kapattınız? O zaman yorumumu çözüm olarak işaretlerseniz başka insanların da işine yarar