Minecraft 60 kişinin, 15 mod ile oynayabileceği lagsız server önerisi

emirxbestt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kısa keseceğim, Minecraft'ta 60 kişinin 15 mod ile lagsız bir şekilde oynayabileceği server önerir misiniz? Ücretsiz veya ucuz olursa daha iyi olur. (gerçi ücretsiz bulunmaz ama :D)

Ucuza ne var? Sunucu 2-3 ay kesintisiz açık olacak veya günlük restart atılacak.
Açıkçası ucuza 60 kişinin oynayacağı helede modlu oynayabilceğini hiç sanmıyorım.

Ben şahsen önermiyorum. Kendimde vds alıyorum sırf ucuz diye. Ama o parayı verdiğime bile pişman etmiş bir host. İyiki sadece sunucunun kurulumu için alıyorum. Normal olarak açcak olsam asla almam. Müşteri paneli bozuk zaten geçtim onu bir türlüde çözülmedi. Sunucuyu kapata basıyorum hata diyor. Aç diyom hata diyo. Neye bassam bir hata. Desteğe işim düştü basit bir sorundu günler sürdü sürede boşa geçti. Az kişi böyle 2 haftalık oynucaksanız alabilirsiniz.

Ben şahsen önermiyorum. Kendimde VDS alıyorum sırf ucuz diye. Ama o parayı verdiğime bile pişman etmiş bir host. İyi ki sadece sunucunun kurulumu için alıyorum. Normal olarak açcak olsam asla almam. Müşteri paneli bozuk zaten geçtim onu bir türlüde çözülmedi. Sunucuyu kapata basıyorum hata diyor. Aç diyorum hata diyor. Neye bassam bir hata. Desteğe işim düştü basit bir sorundu günler sürdü sürede boşa geçti. Az kişi böyle 2 haftalık oynayacaksanız alabilirsiniz.

Bu saganetwork ile alakalı bir sorun değil hocam global bir şirket olan pterodactyl ile alakalı, onun yerine 20 TL fark ile VDS seçeneği alabiliyorsunuz bazı paketlerde diye biliyorum, panelleri biz değil pterodactyl yapmakta ayrıca bunun hakkında desteğe yazmanız yeterli olurdu.

Bu saganetwork ile alakalı bir sorun değil hocam global bir şirket olan pterodactyl ile alakalı, onun yerine 20 TL fark ile VDS seçeneği alabiliyorsunuz bazı paketlerde diye biliyorum, panelleri biz değil pterodactyl yapmakta ayrıca bunun hakkında desteğe yazmanız yeterli olurdu.
Hocam panelden kastım minecraft paneli değil. Zaten vds olarak alıyorum her zaman. Müşteri panelinde ki vdsi açıp kapatan butonlar sıkıntılı. Hani hata veriyor ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Orda ki çoğu buton böyle.

Hocam panelden kastım Minecraft paneli değil. Zaten VDS olarak alıyorum her zaman. Müşteri panelinde ki VD'si açıp kapatan butonlar sıkıntılı. Hani hata veriyor ama bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Oradaki çoğu buton böyle.

Müşteri panellerindeki sorunu bildireyim ben üst yetkililere hocam o herkeste sıkıntılı bir çözüm bulunur belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı