Egemen.Portakal Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 21 8 Mart 2021 #1 7 kişi Nitrado'da oynuyorduk fakat çok lag var. Tavsiyeleriniz neler?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.725 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Mart 2021 #2 Egemen.Portakal dedi: 7 kişi Nitrado'da oynuyorduk fakat çok lag var. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz ve bilgisiyarınız iyiyse kendi bilgisiyarınızda kurun serveri.
Egemen.Portakal dedi: 7 kişi Nitrado'da oynuyorduk fakat çok lag var. Tavsiyeleriniz neler? Genişletmek için tıkla... İnternetiniz ve bilgisiyarınız iyiyse kendi bilgisiyarınızda kurun serveri.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 8 Mart 2021 #3 Skykingdoms.net.
Egemen.Portakal Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 21 8 Mart 2021 #4 Harry Da Souza dedi: İnternetiniz ve bilgisiyarınız iyiyse kendi bilgisiyarınızda kurun serveri. Genişletmek için tıkla... İyi fakat sürekli açık tutmak için uğraşmak istemiyorum
Harry Da Souza dedi: İnternetiniz ve bilgisiyarınız iyiyse kendi bilgisiyarınızda kurun serveri. Genişletmek için tıkla... İyi fakat sürekli açık tutmak için uğraşmak istemiyorum
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.725 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Mart 2021 #5 Egemen.Portakal dedi: İyi fakat sürekli açık tutmak için uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Server CMD sinin arkada açık kalmasından mı bahsediyorsunuz?
Egemen.Portakal dedi: İyi fakat sürekli açık tutmak için uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Server CMD sinin arkada açık kalmasından mı bahsediyorsunuz?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 8 Mart 2021 #6 Bu siteye bakabilirsiniz fiyatları da gayet uygun. Herkese başlangıçta 5 kredi veriyor isterseniz para vermeden önce deneyebilirsiniz.
Bu siteye bakabilirsiniz fiyatları da gayet uygun. Herkese başlangıçta 5 kredi veriyor isterseniz para vermeden önce deneyebilirsiniz.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 8 Mart 2021 #7 Aternos olabilir mi?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.725 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Mart 2021 #8 KenshiPochita dedi: Aternos olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'da çok fena lag oluyor insan oyundan soğuyor.
KenshiPochita dedi: Aternos olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'da çok fena lag oluyor insan oyundan soğuyor.
B Beca1qq4 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #9 Rabisudan kiralaya bilirsin Minecraft Server Kurma iletmiş olduğum linkde detaylı server özellikleri mevcut ilgili ekipleri var sunucuları Türkiyede ve lag olmuyor ben kullanıyorum ve discord üzerindende destek veriyorlar
Rabisudan kiralaya bilirsin Minecraft Server Kurma iletmiş olduğum linkde detaylı server özellikleri mevcut ilgili ekipleri var sunucuları Türkiyede ve lag olmuyor ben kullanıyorum ve discord üzerindende destek veriyorlar