Xbox Minecraft yüzde 25'lik indirimle 900 TL!

Merhaba ben alacağım da üye oldum MC sectim ve fiyatı idirim kodu ile 488 TL şu an kredi kartım bilgiremi girsem bir sorun olmaz değil mi ilk defa alacağım ve cok güvenmiyorum.
Hocam ben aldım key sorunsuz ulaştı indirdim güvenebilirsiniz

İki kutucuğu da işaretlemeniz gerek, doğru aldığınızı teyit ediyor böylelikle. Bazen yanlışlıkla başka bölgeden alanlar için teyit yöntemi işte.

Sağ olun hocam sayenizde uygun fiyata almış olduk bir şey daha soracağım bu siteden GTA 5 almak iyi olur mu Epic'te 424 lira. Başka oyunlar da alınır mı? Teşekkürler

İki kutucuğu da işaretlemeniz gerek, doğru aldığınızı teyit ediyor böylelikle. Bazen yanlışlıkla başka bölgeden alanlar için teyit yöntemi işte.

Hocam selamlar. Bu şahane bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz sayenizde 480 TL'ye Minecraft aldık. 900 TL'den iyidir.

@alasakarama merhaba ben gün içinde Enpara sanal kart ile alacağım sorun olmaz değil mi coğu kişi olmaz demişte ben sizin linkler üzerinden gidip kodları yapıştırıp alacağım en son fiyat 489 veya 500 TL di alırken neye dikkat etmem lazım. Bir de şey soracağım GoodbyeDPI acıkken bir sorun olur mu?

@alasakarama merhaba ben gün içinde Enpara sanal kart ile alacağım sorun olmaz değil mi coğu kişi olmaz demişte ben sizin linkler üzerinden gidip kodları yapıştırıp alacağım en son fiyat 489 veya 500 TL di alırken neye dikkat etmem lazım. Bir de şey soracağım GoodbyeDPI acıkken bir sorun olur mu?
Enpara'yla alabilirsiniz. Sadece Ziraat falan çalışmıyor nedense. GoodbyeDPI'nin engel olacağını sanmıyorum ama ödeme yaparken kapatırsanız daha iyi olur bence.

Fiyatı da dediğim gibi 5-10 TL oynayabilir. 480 veya 490 olur, o normal. Ama o civarlarda bir şey oluyor zaten kodla falan.

Hocam ben aldım key sorunsuz ulaştı indirdim güvenebilirsiniz

Sağ olun hocam sayenizde uygun fiyata almış olduk bir şey daha soracağım bu siteden GTA 5 almak iyi olur mu Epic'te 424 lira. Başka oyunlar da alınır mı? Teşekkürler
Eneba'da 300 TL civarına GTA 5 Rockstar Launcher'ı key'i veriyor. Yani direkt Rockstar'ın uygulamasından oynarsınız. Uygun aslında. Ben şahsen buradan ucuz bulduklarımı alıyorum. Çoğu key sitesinden ucuza satılıyor oyunlar.

Öneriniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Açıkcası fiyat konusunda alıp almamak arasında kararsızdım fakat 500 TL gibi bir fiyata bulmak güzel oldu. Dediklerinizi uyguladım ve şuan oyun kütüphanemde. Tekrar teşekkür ederim. @alasakarama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı