Zaten indiremezsiniz, internete bağlı olduğunuzdan emin misiniz? Oyunu kapatıp açtınız mı? Microsoft hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin.Crakli indirmedim.
Yok hocam, isterseniz yöntemi gösteririm ama ban yerim malesef.Bedrock Edition için Crack yok bildiğim kadarıyla, internette hiç resmi bir bilgi yok, büyük ihtimalle arkadaşlarınız Emulator ile APK yüklüyor.
Ben o yöntemden indirmedim orijinal benimki.Zaten indiremezsiniz, internete bağlı olduğunuzdan emin misiniz? Oyunu kapatıp açtınız mı? Microsoft hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin.
70 TL'lik bir oyun için crack kullanılmasını etik bulmuyorum.Yok hocam, isterseniz yöntemi gösteririm ama ban yerim malesef.
İlk olarak interneti kesip oyuna girin. Ardından oyunu kapatıp, internete bağlanıp oyunu tekrar açın. Ben böyle çözmüştüm.
Zaten indiremezsiniz, internete bağlı olduğunuzdan emin misiniz? Oyunu kapatıp açtınız mı? Microsoft hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin.
Oyunu silip yeniden yükleyin, coinler microsoft hesabınızla giriş yaptığınızda geri gelir.Bir anlık oldu gene geldi hata.
Yaptım olmadı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.