Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar ben kendi bilgisayarım üzerinde sunucumu kurdum. Açıp denedim 2 3 kişi girebiliyoruz. Bu sunucuya nasıl mod ekleyebilirim?
Arkadaşlar ben kendi bilgisayarım üzerinde sunucumu kurdum. Açıp denedim 2 3 kişi girebiliyoruz. Bu sunucuya nasıl mod ekleyebilirim?
KS KS Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Sunucuyu nereden açtınız? Genişletmek için tıkla... Minecraftın kendi sitesinden server dosyası indirip kendi bilgisayarım üzerinden açtım her hangi bi siteden değil. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sunucuyu nereden açtınız? Genişletmek için tıkla... Minecraftın kendi sitesinden server dosyası indirip kendi bilgisayarım üzerinden açtım her hangi bi siteden değil.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 26 Şubat 2022 #4 Selikss dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden server dosyası indirip kendi bilgisayarım üzerinden açtım herhangi bir siteden değil. Genişletmek için tıkla... Aternos tarzı sitelerden açarsanız mod ekleme daha basit olabilir. Übür yolunu bilmiyorum normal mod ekleme tarzı eklersen olması lazım. Artı 0 Eksi
Selikss dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden server dosyası indirip kendi bilgisayarım üzerinden açtım herhangi bir siteden değil. Genişletmek için tıkla... Aternos tarzı sitelerden açarsanız mod ekleme daha basit olabilir. Übür yolunu bilmiyorum normal mod ekleme tarzı eklersen olması lazım.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 26 Şubat 2022 #5 @Selikss Vanilla sunucusu için eklenti/mod ekleyemiyorsunuz. Minecraft Forge downloads Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.8 Latest: 58.1.6 Recommended: 58.1.0 files.minecraftforge.net Mod klasörüne modları attıktan sonra kendiniz içinde kurmalısınız. İnternetiniz iyi değilse sunucunuzda sorun çıkabilir. İyi değilse tavsiyem VDS ile sunucu açmanız. Artı 0 Eksi
@Selikss Vanilla sunucusu için eklenti/mod ekleyemiyorsunuz. Minecraft Forge downloads Downloads for Minecraft Forge for Minecraft 1.21.8 Latest: 58.1.6 Recommended: 58.1.0 files.minecraftforge.net Mod klasörüne modları attıktan sonra kendiniz içinde kurmalısınız. İnternetiniz iyi değilse sunucunuzda sorun çıkabilir. İyi değilse tavsiyem VDS ile sunucu açmanız.