J judyhanım Zeptopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Kasım 2022 #1 Selam iyi akşamlar. Minecraft'ı açtığımda bu uyarıyı veriyor ve serverlere girmeye çalıştıığımda oyun çöküyor, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2022
Selam iyi akşamlar. Minecraft'ı açtığımda bu uyarıyı veriyor ve serverlere girmeye çalıştıığımda oyun çöküyor, sebebi nedir?
mutsuxd Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 286 17 Kasım 2022 #2 judyhanım dedi: Selam iyi akşamlar. Minecraft'ı açtığımda bu uyarıyı veriyor ve serverlere girmeye çalıştıığımda oyun çöküyor, sebebi nedir? Eki Görüntüle 1576068 Genişletmek için tıkla... Önemli bir şey değil. Artı 0 Eksi
judyhanım dedi: Selam iyi akşamlar. Minecraft'ı açtığımda bu uyarıyı veriyor ve serverlere girmeye çalıştıığımda oyun çöküyor, sebebi nedir? Eki Görüntüle 1576068 Genişletmek için tıkla... Önemli bir şey değil.
KS KS J judyhanım Zeptopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Kasım 2022 #3 mutsuxd dedi: Önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Shader mod ve OptiFine yüklemiştim alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
mutsuxd dedi: Önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Shader mod ve OptiFine yüklemiştim alakası olabilir mi?
mutsuxd Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 286 18 Kasım 2022 #4 judyhanım dedi: Shader mod ve OptiFine yüklemiştim alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
judyhanım dedi: Shader mod ve OptiFine yüklemiştim alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.