FES Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2020 #1 Oyun başlatılırken bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltilebilir?
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 19 Eylül 2020 #2 OpenGL sürümünü 2.0 olarak değiştirin. Edit: Düzeltme. Son düzenleme: 19 Eylül 2020
FES Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2020 #3 Formata Uygun İsim dedi: OpenGL sürümünü 1.4 olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştirebilirim?
Formata Uygun İsim dedi: OpenGL sürümünü 1.4 olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştirebilirim?
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 19 Eylül 2020 #4 FES dedi: Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FES dedi: Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 19 Eylül 2020 #5 Formata Uygun İsim dedi: OpenGL sürümünü 1.4 olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... OpenGL 1.4 yüklü 2.0 istiyor. Video'da paylaştığınız da farklı bir sorun ile alakalı. Bu sorun ile ilgili değil. FES dedi: Oyun başlatılırken bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltilebilir? Eki Görüntüle 673443 Genişletmek için tıkla... Sistem bilgisi belirtin ekran kartı sürücünüz ile alakalı bir durum.
Formata Uygun İsim dedi: OpenGL sürümünü 1.4 olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... OpenGL 1.4 yüklü 2.0 istiyor. Video'da paylaştığınız da farklı bir sorun ile alakalı. Bu sorun ile ilgili değil. FES dedi: Oyun başlatılırken bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltilebilir? Eki Görüntüle 673443 Genişletmek için tıkla... Sistem bilgisi belirtin ekran kartı sürücünüz ile alakalı bir durum.