EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim.
Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim.
Çözüm F4T1H 19 Ocak 2023 EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin.
EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #2 Windows aramasına %appdata% yazın ve .Minecraft klasörünü silin. Artı 0 Eksi
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 Bence bir tekrar indirme yap tam inmemiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #4 F4T1H dedi: Windows aramasına %appdata% yazın ve. Minecraft klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve tekrar tekrar denedim yine olmadı. Gençoyuncu dedi: Bence bir tekrar indirme yap tam inmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 350 MB'lerde veriyor zaten hatayı tam olarak inmiyor. Şunu da ekleyeyim PC'yi yenı formatladım Windows 11. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Windows aramasına %appdata% yazın ve. Minecraft klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve tekrar tekrar denedim yine olmadı. Gençoyuncu dedi: Bence bir tekrar indirme yap tam inmemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... 350 MB'lerde veriyor zaten hatayı tam olarak inmiyor. Şunu da ekleyeyim PC'yi yenı formatladım Windows 11.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #5 Bir ses dosyasını indiremediğini söylüyor, farklı bir sürüm indirmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Gençoyuncu Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #6 EgoWaixx dedi: Yaptım ve tekrar tekrar denedim yine olmadı. 350 MB'lerde veriyor zaten hatayı tam olarak inmiyor. Şunu da ekleyeyim PC'yi yenı formatladım Windows 11. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı tamam. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Yaptım ve tekrar tekrar denedim yine olmadı. 350 MB'lerde veriyor zaten hatayı tam olarak inmiyor. Şunu da ekleyeyim PC'yi yenı formatladım Windows 11. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı tamam.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #7 F4T1H dedi: Bir ses dosyasını indiremediğini söylüyor, farklı bir sürüm indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 1.18 de denemiştim aynı hatayı aldım fakat PC'yi yeni formatladığım için sadece ekran kartı sürücülerini güncelledim sence ses driverlerinde bir sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Bir ses dosyasını indiremediğini söylüyor, farklı bir sürüm indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 1.18 de denemiştim aynı hatayı aldım fakat PC'yi yeni formatladığım için sadece ekran kartı sürücülerini güncelledim sence ses driverlerinde bir sıkıntı olabilir mi?
M murtabakir38 Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #8 Aga çözdün mü? Aynı hatayı yaşıyorum şu anda. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #9 murtabakir38 dedi: Aga çözdün mü? Aynı hatayı yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Ulan bende deneyeyim bir de, bende de aynı ise belki de sunucu kaynaklıdır. Bende de aynı, sanırım sunucularda sorun var. Son düzenleme: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
murtabakir38 dedi: Aga çözdün mü? Aynı hatayı yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Ulan bende deneyeyim bir de, bende de aynı ise belki de sunucu kaynaklıdır. Bende de aynı, sanırım sunucularda sorun var.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #10 F4T1H dedi: Ulan bende deneyeyim bir de, bende de aynı ise belki de sunucu kaynaklıdır. Eki Görüntüle 1638089 Bende de aynı, sanırım sunucularda sorun var. Genişletmek için tıkla... İnşallah sunucularda sorun vardır daha yeni format attım murtabakir38 dedi: Aga çözdün mü? Aynı hatayı yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde serverlerde sıkıntı var millet de giremiyor. Twitch de bir sürü yayın yapan var hocam onlar nasıl girebiliyor. Son düzenleme: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Ulan bende deneyeyim bir de, bende de aynı ise belki de sunucu kaynaklıdır. Eki Görüntüle 1638089 Bende de aynı, sanırım sunucularda sorun var. Genişletmek için tıkla... İnşallah sunucularda sorun vardır daha yeni format attım murtabakir38 dedi: Aga çözdün mü? Aynı hatayı yaşıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde serverlerde sıkıntı var millet de giremiyor. Twitch de bir sürü yayın yapan var hocam onlar nasıl girebiliyor.