EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim.
Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim.
Çözüm F4T1H 19 Ocak 2023 EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin.
EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #11 EgoWaixx dedi: İnşallah sunucularda sorun vardır daha yeni format attım Hocam herhalde serverlerde sıkıntı var millet de giremiyor. Twitch de bir sürü yayın yapan var hocam onlar nasıl girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: İnşallah sunucularda sorun vardır daha yeni format attım Hocam herhalde serverlerde sıkıntı var millet de giremiyor. Twitch de bir sürü yayın yapan var hocam onlar nasıl girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #12 F4T1H dedi: Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur. Genişletmek için tıkla... Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. F4T1H dedi: Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur. Genişletmek için tıkla... Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. F4T1H dedi: Daha önce yüklemiş olanlar girebiliyordur. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #13 EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
EgoWaixx dedi: Olabilir zaten birkaç kişi de konu açmış bugün bu hata ile ilgili. Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #14 F4T1H dedi: VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunumu yoksa Launcher'imi ve hangi VPN'i kullanıyorsun. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunumu yoksa Launcher'imi ve hangi VPN'i kullanıyorsun.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.465 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 19 Ocak 2023 #15 EgoWaixx dedi: Oyunumu yoksa Launcher'imi ve hangi VPN'i kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Her ikisini de, ProtonVPN kullanıyordum. VPN açınca Launcher kendini güncelledi, sonra oyunu indirdim. Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Oyunumu yoksa Launcher'imi ve hangi VPN'i kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Her ikisini de, ProtonVPN kullanıyordum. VPN açınca Launcher kendini güncelledi, sonra oyunu indirdim.
Smuya Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 2.373 Makaleler 16 Çözümler 2 19 Ocak 2023 #16 EgoWaixx dedi: Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1637964 Genişletmek için tıkla... Tekrar indirmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
EgoWaixx dedi: Minecraft Launcher'den MC'yi indirirken ortalarda oyun başlatılma başarısız oldu diyor bir türlü çözemedim. Eki Görüntüle 1637964 Genişletmek için tıkla... Tekrar indirmeyi dener misin?
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #17 F4T1H dedi: VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... NordVPN ile denedim oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: VPN ile indirmeye çalıştım oldu, VPN varsa onu kullanıp indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... NordVPN ile denedim oldu teşekkürler.