R rmz12 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 10 8 Nisan 2020 #1 Herkese merhaba, Minecraft açmaya çalıştığımda saydam ekran oluyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 33,5 KB · Görüntüleme: 111
Herkese merhaba, Minecraft açmaya çalıştığımda saydam ekran oluyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
PushToShift Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #2 Oyunu minecraft.net üzerinden satın alıp orijinal Launcher mı kullanıyorsunuz yoksa korsan mı? Artı 0 Eksi
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 8 Nisan 2020 #3 rmz12 dedi: Herkese merhaba, Minecraft açmaya çalıştığımda saydam ekran oluyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız güncel mi? Artı 0 Eksi
rmz12 dedi: Herkese merhaba, Minecraft açmaya çalıştığımda saydam ekran oluyor ve öylece kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız güncel mi?
smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 304 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #4 Tlauncher kullanmanızı öneririm. Bayadır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
KS KS R rmz12 Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 10 8 Nisan 2020 #5 PushToShift dedi: Oyunu minecraft.net üzerinden satın alıp orijinal Launcher mı kullanıyorsunuz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirmiştim. İlk portalcıyızdan indirdim. Sonra nomerceymcden indirmiştim. Geçen aya kadar hiç sıkıntısız giriyordum. smitg12 dedi: Tlauncher kullanmanızı öneririm. Bayadır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tlauncher de denedim fakat gene aynı oldu. ll.Mehmed dedi: Ekran kartınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Driver Booster 7 ile güncelleme yaptırıyorum. Artı 0 Eksi
PushToShift dedi: Oyunu minecraft.net üzerinden satın alıp orijinal Launcher mı kullanıyorsunuz yoksa korsan mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirmiştim. İlk portalcıyızdan indirdim. Sonra nomerceymcden indirmiştim. Geçen aya kadar hiç sıkıntısız giriyordum. smitg12 dedi: Tlauncher kullanmanızı öneririm. Bayadır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Tlauncher de denedim fakat gene aynı oldu. ll.Mehmed dedi: Ekran kartınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Driver Booster 7 ile güncelleme yaptırıyorum.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 8 Nisan 2020 #6 Oyunu satın al, tekrar dene. Artı 0 Eksi
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.839 Makaleler 13 Çözümler 705 8 Nisan 2020 #7 Resmi site Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin. www.minecraft.net Artı 0 Eksi
Resmi site Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin. www.minecraft.net