D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 16 Haziran 2020 #1 Öncelikle merhaba. Minecraft'ta çift tıkladığımda Update yapıyor diyor ondan sonra ben bekledim sonra Minecraft açılmadı sonra yine denedim açılmadı yine şimdiden teşekkürler. Orjinal Minecraft kullanıyorum.
Öncelikle merhaba. Minecraft'ta çift tıkladığımda Update yapıyor diyor ondan sonra ben bekledim sonra Minecraft açılmadı sonra yine denedim açılmadı yine şimdiden teşekkürler. Orjinal Minecraft kullanıyorum.
Çözüm Aliosman Avci 16 Haziran 2020 Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti.
Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 16 Haziran 2020 #2 Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti.
KS KS D DarkLight21 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 59 16 Haziran 2020 #3 Aliosman Avci dedi: Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti. Genişletmek için tıkla... İnternet açık oluyor. Sağ olun denedim işime yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aliosman Avci dedi: Merhabalar Minecraft'ı açarken ınternet açıkmı oluyor bende de öyle olmuştu interneti kapatınca sorun gitmişti. Genişletmek için tıkla... İnternet açık oluyor. Sağ olun denedim işime yaradı teşekkürler.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 16 Haziran 2020 #4 DarkLight21 dedi: İnternet açık oluyor. Sağ olun denedim işime yaradı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi forumlar. Artı 0 Eksi
DarkLight21 dedi: İnternet açık oluyor. Sağ olun denedim işime yaradı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi forumlar.
Richarddd Femtopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #5 Bende de böyle olmuştu, senin dediğini yaptım işe yaradı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi