Minecraft AFK bot için en ucuz VDS önerisi

meliholmak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir sunucuda 5 hesap çalıştırmak için VDS arıyorum da özellikleri minimum olabilir. Zaten Windows 2012 R2 kuruyorum 10GB yer kaplasa bana da 10GB depolama kalsa bile yeterde artar. RAM ve çekirdek sayısı 1 ila 2 arasında değişiklik gösterse problem olmaz her öneriye açığım. AFK botlar CMD üzerinde çalışıyor ondan yük bindirmiyor hiçbir türlü. Ben en düşük 65TL bandında bulabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2697V2 işlemciler 5 kuruş etmiyor :D 1 yıldır Önem Bilişim kullanıyorum memnunum en düşük paket 66,90 ₺ E5-2699 V4 2 çekirdek 2 GB depolama ve 25GB SSD bu size yeter umarım.

Çekirdek başına 1 GHz veren firmalar var evet. Onlarda performansız oluyor ama işlemci limitleyen firmalardan 2697V2 alınır. Hâlâ temel ihtiyaçlar için yeterli olduğunu düşünüyorum. İşlemci ne kadar güçlü olursa olsun yine de firmanın izin verdiği yere kadar kullanabilirsin limitliyorlar çünkü. Ryzen işlemciler örneğin 16 çekirdekli ama mesela firmanın biri VDS'e 8 çekirdek veriyor. O zaman adam 2 kere 8 çekirdekli VDS satınca daha sunucusu dolacak yani anlatmak istediğim çoğu firma işlemciyi limitliyor fazladan CPU çekirdek veriyormuş gibi gözükebilir ama siz gerçek performansını alamazsınız.

Ek olarak önem bilişimde iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı