Minecraft alınır mı?

skullmob

Femtopat
7-8 yıl önce oynuyordum ama ciddi şekilde pek oynamadım. 12-13 yıl önce reklamını gördüğüm bu oyunun bomboş kişileri super internet ünlüsü yapacağı ve oyun tarihini alt üst edeceğini bilsem YouTube'a ben de video çekerdim. Her neyse şu an fiyatı 200 TL sizce alınır mı? Benzeri 3 boyutlu bir seyler tasarlanabilen oyunlar var mı?

Tabii ki de alınmaz. Git Xbox Game Pass satın al 30 TL'ye gelsin.

2023 yılında bence Minecraft oynanmaz hele ki kesinlikle alınmaz(bence).

Zam gelme olasılığı var diye aldım ben sanada öneririm.

Xbox Game Pass kalıcı mı veriyor.

Hayır. Ama alacaksanız Game Pass 1 aylık alın. Eğer alırsanız Minecraft 160TL'ye düşüyor. Bu sayede hem kalıcı Minecraft + 1 aylık Game Pass sahibi oluyorsunuz. Ama Game Pass'ı 1 ay geçtikten sonra iptal etmeyi unutmayın.

Xbox Game Pass kalıcı mı veriyor.

Kalıcı vermese bile ne kadar süre oynayacak zaten Minecraft'ı? Ayrıca 30 TL'ye o kadar oyun alabilme fırsatı varken bu dönemde başka oyunlar da oynar yani sadece Minecraft olarak düşünme.

Eskiden Windows 10 Minecraft olan kişilere bedavadan Java dağıtılmıştı. Fakat şimdi öyle bir şey olur mu bilmiyorum.

Eskiden Windows 10 Minecraft olan kişilere bedavadan Java dağıtılmıştı. Fakat şimdi öyle bir şey olur mu bilmiyorum.

Hocam zaten şu an hepsi paket halinde 200'e satılıyor. Zam yemeden önce 85TL'ydi.
Minecraft'ı almak isteyen varsa yukarıda bahsettiğim Game Pass alıp sonradan indirimli Minecraft alabilir. Ayrıca Nays kredi kartı uygulaması ile alırsanız %20 cashback veriyor. Yani alacağınız her şey 158TL tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…