KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Minecraft almak için bekleyeyim mi? Yoksa indirime girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 8 Nisan 2024 #2 Girmez bence girse bile girene kadar dolar artar yine aynı fiyata gelir al bence.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 8 Nisan 2024 #3 İndirime girmesi zaman alabilir ama şu anki fiyatı fena sayılmaz.
APK DAYI Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 265 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 KemalRenas dedi: Minecraft almak için bekleyeyim mi? Yoksa indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... İndirime asla girmiyor daha çok güncelleme geldikçe fiyatı artıyor bence erkenden al bende öyle yaptım önceden 30 TL'ydi şimdi pahalı olmuş. APK DAYI dedi: İndirime asla girmiyor daha çok güncelleme geldikçe fiyatı artıyor bence erkenden al bende öyle yaptım önceden 30 TL'ydi şimdi pahalı olmuş. Genişletmek için tıkla... Pardon TL demişim
KemalRenas dedi: Minecraft almak için bekleyeyim mi? Yoksa indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... İndirime asla girmiyor daha çok güncelleme geldikçe fiyatı artıyor bence erkenden al bende öyle yaptım önceden 30 TL'ydi şimdi pahalı olmuş. APK DAYI dedi: İndirime asla girmiyor daha çok güncelleme geldikçe fiyatı artıyor bence erkenden al bende öyle yaptım önceden 30 TL'ydi şimdi pahalı olmuş. Genişletmek için tıkla... Pardon TL demişim