Minecraft alınır mı?

GTX 1060 6GB

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi sosyaller. Minecraft 15. yıla özel %50 indirim yapmış. Gerçekten çok iyi, genelde indirime girmezdi çünkü. Peki size sorum: Bu oyun alınır mı? Oyunlara para verebilecek birisi değilim ve elimden geliyorsa %100 crack kullanırım. Yoksa da ya oynamam ya da ortak oyun hesabı tarzı şeyler alıp daha ucuza getirip oynarım. Minecraft'ı gerçekten seviyorum ama pahalı olmasından dolayı almamıştım. Bu indirimi görünce bu kadar beğendiğim oyunun geliştiricilerine hakkını vermek gerektiğini düşündüm. Sizce hazır güzel indirim varken alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence evet alınır.En kötü beğenmezseniz zaten indirimle aldınız satarsınız.Zaten bazı SV'lere girilmiyor korsandan.

Ben almaya gidiyorum hocam.

Bende sadece arkadaşımla birlikte oynuyorum ona rağmen aldım. 250 TL artık para değil bu devirde bence. Bir yemek ve tatlı yesem 200 bitiyor. Ara sıra mod kurar oynarım dedim aldım.

Alınır. Nays ile alırsanız 25 lira ucuza alabilirsiniz.

Alınır. Nays ile alırsanız 25 lira ucuza alabilirsiniz.
Aga peki gamepass olursa onunda indirimi olur mu? %20 indirim sağlıyor diye biliyorum o zaman 200 liraya düşer naysla almasam bile.

Neyse gamepass ilk ay 6 lira değilmiş artık alamam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…