Minecraft alınır mı?

250₺ vermek sizin için sorun olmayacaksa sürekli oynanacak bir oyun bence. Vanilla olsun modlu olsun çok uzun süreler oynanabilir. Oynama süresi düşünüldüğünde ve seviyorsanız 250₺'ye alınır bence.

%50 indirim var, sizce alınır mı?

1.5'ten beri oynuyorum 7 8 yıl oldu halada arada arkadaslarla veya FPS oyunlarından sıkıldıgımda giriyorum rahatlatıcı ama gidip de cracked serverlarda ya da singleplayer oynayacaksanız ne gerek var almaya ben aldıgımda 90 TL falandı ucuzdu %50 indirimle 200 250 TL civarı olması lazım şu an güzel kampanya ama dedigim gibi boş arada oynarım singleplayer cracked serverlarda oynarım falan diyorsanız ekstra gerek yok ama alınır mı? Alınır.

Bende zaten 1.7 sürümünden beri oynuyordum ama genelde hep korsan Launcher'lardan oynuyordum ama şimdi hazır indirimdeyken alsam mı diyorum.

Bende zaten 1.7 sürümünden beri oynuyordum ama genelde hep korsan Launcher'lardan oynuyordum ama şimdi hazır indirimdeyken alsam mı diyorum.

Vallahi hevesini atmış olursun 200 250 TL bir şey değil zaten ucuz yani bu devirde istiyorsan al tabii ki senin fikrin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…