Minecraft alınır mı?

Daha fazla  
Oyun hakkında çok bilgim yok, ev yap, madene in altın kas vs sarıyor, bunları biliyorum ama 500 TL indirimsiz haliyle alınır mı? İndirimli al demeyin, çok çok nadir geliyor indirim. Belki 2 3 sene boyunca bile gelmez ve zamlanabilir. Sizce Xbox üzerinden Minecraft alınır mı? Eskisi gibi sarar mı? Benim gibi oyunu bitirmeyi netheri, portalı vs bilmeyen sadece çiftçi gibi oyunda takılan biri almalı mı?

Hocam Torrent desteklemiyorum fakat 10 saatlik oyun için 500 TL verilmez indirimde aldım şu anda bile oynamıyorum arkadaşın yoksa başka yerden indir.

Hocam Torrent desteklemiyorum fakat 10 saatlik oyun için 500 TL verilmez indirimde aldım şu anda bile oynamıyorum arkadaşın yoksa başka yerden indir.

10 saat değil hocam. O kadar mod var server var. Arkadaş kullanmam dese bile zamanla serverlere veya modlara saracak. Uzun süre oynanabilecek aktif güncelleme alan bir oyun. Bence 500 TL değer.

Hocam bende desteklemiyorum ama korsan Launcher üzerinden indirdiğimde virüs olabileceğini söylediler. Harbiden çok sarıyor oyun ama 500 TL değer mi çok sıkıntı soru. Forza Horizon 5 Full paket almak daha mantıklı geliyor MC'den şu anlık.

10 saat değil hocam. O kadar mod var server var. Arkadaş kullanmam dese bile zamanla serverlere veya modlara saracak. Uzun süre oynanabilecek aktif güncelleme alan bir oyun. Bence 500 TL değer.

Mod derken ne modu mesela? Pek hakim değilim ama bazuka, silah gun modu kurmuştum sarmıştı. İnternet üzerinden indirdiğimiz mod paketlerini mi diyorsunuz?

Forza 5 al.

Hocam orası öyle fakat eskiden oynayan biriydim şu an da yüzüne bile bakmıyorum her şey bir süre sonra sıkıyor Survival maksimum 20 saat götürür her şeyi ile arkadaşın yoksa server girersin o da belli bir süre sonra sıkar 500 değil de 300 olsa alınır.

Xbox üzerinden alınnmaz. Konsolda zevk vermez. Oyunu kolay öğreneceğini düşünüyorsan PC'de alınabilir. Zaten alışırsan sunucularda falan takılırsın uzun süre gider zevke bağlı biraz da.

İnternetten indirdiğimiz modlar. Bende 200 modlu hardcore Survival paketi var. (PC 50-80 FPS ama olsun) çok zevkli oluyor hala devam ediyorum.

Xbox üzerinden alınnmaz. Konsolda zevk vermez. Oyunu kolay öğreneceğini düşünüyorsan PC'de alınabilir. Zaten alışırsan sunucularda falan takılırsın uzun süre gider zevke bağlı biraz da.

Xbox uygulamasını diyor. Xbox'tan alsa bile PC'den de oynayabiliyor.

5000 üzeri saatim vardır 9 yıldır oynuyorum. MC'ye verilecek para israf değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…