Minecraft alınır mı?

Alacak iseniz naçizane tavsiyem Microsoft hesabiniza 20TL'ye 14 gunluk trail game Pass alin. Onun ile %20 indirim ile 407 TL tutuyor. Game Pass ile 427 TL oluyor ve 2 hafta Pass'iniz oluyor.

Hocam 2 haftalıgı nasıl alıyoruz bulamadim ben.

Satici onermek Technopat'ta yasak mı bilemiyorum ama İtemsatış uzerinden alabilirsin. Bilindir saticidan alin. 96,125 basarili satisi olan saticidan 3 kere aldim ve sorun yasamadim. Adi sen ile basliyor. Ama alirken video cekin.

Satici onermek Technopat'ta yasak mı bilemiyorum ama İtemsatış uzerinden alabilirsin. Bilindir saticidan alin. 96,125 basarili satisi olan saticidan 3 kere aldim ve sorun yasamadim. Adi sen ile basliyor. Ama alirken video cekin.
Hocam, daha önce pass almıştım ama bu 14 günlük deneme sürümünü almadım. Alsam sorun olur mu?

Ben de geçen 200 TL'ye İtemsatış'dan aldım. Hesaba 2 aşamalı doğrulamayı ekleyip şifreyi değiştirirseniz kimse giremez. Ama orijinal sitesinden alacaksanız 600 TL'lik paketi almanızı öneririm.

Ben de geçen 200 TL'ye İtemsatış'dan aldım. Hesaba 2 aşamalı doğrulamayı ekleyip şifreyi değiştirirseniz kimse giremez. Ama orijinal sitesinden alacaksanız 600 TL'lik paketi almanızı öneririm.

Deluxe de sadece 1020 minecoin veriyor ekstra bir şey yok. Yani minecoin kullanmayan adamın işine yaramaz düz alıp geçer.

Alacak iseniz naçizane tavsiyem Microsoft hesabiniza 20TL'ye 14 gunluk trail game Pass alin. Onun ile %20 indirim ile 407 TL tutuyor. Gamepass ile 427 tl oluyor ve 2 hafta passiniz oluyor.
hocam 20 tlye 14 gunluk nası alıyoruz nası yapıcam onu anlamadım daha önce hiç game pass almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…