Minecraft alınırken kart bilgileri nasıl doldurulmalı?

İlçede yaşıyorum ama orada bir tek il var buraları nasıl doldurmayarım adres satırı 1'i.
Buraya kendi adresinizi yazabilirsiniz. Bu hiçbir şeye etki etmez posta yoluyla vs. kağıt fln gelmez. O konuda rahat olabilirsiniz.

Adres pek de önemli değil. Oyun sonuçta kargo ile gelmeyecek. Sen sadece şehri gir yeter. Ben direkt sdfkjhdsjkf falan sallıyorum hatta adres yerine ama sen bilirsin.
tamamdır! deneyeceğim!

Adres i nasıl yapabilirim güvenlik nedeniyle tam adresimi paylaşamam 2. katdayım no: 12 cadde ve sokak var.
Metehancım açık adresini girmene gerek yok. Olabildiğince basit bir şekilde şehrini mahalleni yaz yazmak istiyorsan o kadarı yeter.

tamamdır! deneyeceğim!
Dene sonra yaz tamam mı olup olmadığını yardımcı olalım ona göre. Hayırlı olsun şimdiden.

hata:Yanlış bölge​

Yanlış bir bölgeden satın alma işlemi yapmaya çalışıyorsunuz. Doğru bölgeden satın alma işlemi yapmak için ayarlarınızı güncelleştirmeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için xbox.com/IncorrectRegion bölgesine gidin.
Sun, 30 Mar 2025 16:49:16 GMT

VPN falan mı açık arkada?

Hocam çok saçma bir adres girmediyseniz bu uyarıyı almamanız gerek. Sadece şehri doğru yazsanız bile yeterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…