qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #31 Yerayay dedi: @qwynsher Teknosa ile Minecraft arasında nasıl bir bağ var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Onlar Microsoft'da kart eklemeyi bilirler belki.
Yerayay dedi: @qwynsher Teknosa ile Minecraft arasında nasıl bir bağ var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Onlar Microsoft'da kart eklemeyi bilirler belki.
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 30 Mart 2025 #32 Adres satırı kısmına e-posta adresi girilmiyor muydu ya? Ben her seferinde e-posta giriyorum kabul ediyor ben mi safım
Adres satırı kısmına e-posta adresi girilmiyor muydu ya? Ben her seferinde e-posta giriyorum kabul ediyor ben mi safım
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.371 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #33 @Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlarmı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox.
@Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlarmı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox.
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #34 Yerayay dedi: @Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlarmı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox. Genişletmek için tıkla... onlarda aynı hatayı veriyor
Yerayay dedi: @Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlarmı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox. Genişletmek için tıkla... onlarda aynı hatayı veriyor
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 30 Mart 2025 #35 Xbox Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar ve Topluluk | Xbox Türkiye'yi seçin buradan. Sonra Xbox'dan almayı deneyin.
Xbox Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar ve Topluluk | Xbox Türkiye'yi seçin buradan. Sonra Xbox'dan almayı deneyin.
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #36 Yerayay dedi: @Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlar mı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox. Genişletmek için tıkla... Peki bana sen adres şehir posta kodu vb gir ben onları gireyim olur mu öyle deneyerim yeni kart açtım. yani ekledim. zEnlefy dedi: Xbox Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar ve Topluluk | Xbox Türkiye'yi seçin buradan. Sonra Xbox'dan almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20250330-205508.jpg 44,9 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 30 Mart 2025
Yerayay dedi: @Salinabugabuup ne yazsan kabul ederler. @qwynsher bilirlerde yaparlar mı bilemedim. Onun yerine Microsoft mağazasına falan git veya Xbox. Genişletmek için tıkla... Peki bana sen adres şehir posta kodu vb gir ben onları gireyim olur mu öyle deneyerim yeni kart açtım. yani ekledim. zEnlefy dedi: Xbox Resmi Sitesi: Konsollar, Oyunlar ve Topluluk | Xbox Türkiye'yi seçin buradan. Sonra Xbox'dan almayı deneyin. Genişletmek için tıkla...