TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Merhaba, YouTube'a kendi yapacağım Minecraft arg serisini atacağım. Senaryo kurgu falan her şey hazır ama Minecraft Alpha sürümüne sunucu açmayı ve modlamayı bilmiyorum yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Merhaba, YouTube'a kendi yapacağım Minecraft arg serisini atacağım. Senaryo kurgu falan her şey hazır ama Minecraft Alpha sürümüne sunucu açmayı ve modlamayı bilmiyorum yardım edebilecek var mı?
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlama kısmında kendin mi mod yapacaksın? Mod mu yükleyeceksin? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlama kısmında kendin mi mod yapacaksın? Mod mu yükleyeceksin?
KS KS TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 BatuKAK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlama kısmında kendin mi mod yapacaksın? Mod mu yükleyeceksin? Genişletmek için tıkla... Mod yükleme ve crack ve normalden girilebilwn sunucu yapma. Artı 0 Eksi
BatuKAK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Modlama kısmında kendin mi mod yapacaksın? Mod mu yükleyeceksin? Genişletmek için tıkla... Mod yükleme ve crack ve normalden girilebilwn sunucu yapma.