Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 747 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 RAM 16 gb Ekran kartı r9 radeon 280 İşlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi?
Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi?
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 8 Ocak 2022 #2 Whit3lce dedi: Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi? Genişletmek için tıkla... Hata falan vermiyor mu. Artı 0 Eksi
Whit3lce dedi: Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi? Genişletmek için tıkla... Hata falan vermiyor mu.
KS KS Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 747 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 BayDonut dedi: Hata falan vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Vermiyor. Artı 0 Eksi
B Batarya Komutanı Picopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 180 9 Ağustos 2022 #4 Whit3lce dedi: Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinalmi benim t launcher'de oynarken oluyordu belki çözümü biliyorum. Artı 0 Eksi
Whit3lce dedi: Minecraft'ta Alt+Tab yapıyorum, sunucudan veya direkt oyundan atıyor. Bu normal mi yoksa düzeltilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun orjinalmi benim t launcher'de oynarken oluyordu belki çözümü biliyorum.