Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Ağustos 2020 #11 The King Of Bruh dedi: 3-5 kişi, anarşi sunucusu. Tamam. Genişletmek için tıkla... 3-5 kişi değil.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 13 Ağustos 2020 #12 Anti cheat tarzı bir şey mi istiyorsun?
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #13 Its only my echo dedi: Anti cheat tarzı bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek.
Its only my echo dedi: Anti cheat tarzı bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 13 Ağustos 2020 #14 Eren AK dedi: Oyuncuların FLY açıp savaş esnasında haksız rekabet yapmasını istemiyorum bana bu tip bir plugin lazım. Onun dışında başka ne gerekli mesela nuker hilesi için. Genişletmek için tıkla... . The King Of Bruh dedi: Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek. Eki Görüntüle 637965 Genişletmek için tıkla... Fly açılmasını istemiyormuş...
Eren AK dedi: Oyuncuların FLY açıp savaş esnasında haksız rekabet yapmasını istemiyorum bana bu tip bir plugin lazım. Onun dışında başka ne gerekli mesela nuker hilesi için. Genişletmek için tıkla... . The King Of Bruh dedi: Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek. Eki Görüntüle 637965 Genişletmek için tıkla... Fly açılmasını istemiyormuş...
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Ağustos 2020 #15 Its only my echo dedi: Anti cheat tarzı bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece Fly yasak olsun dostum rekabet ederken kaçmamak için.
Its only my echo dedi: Anti cheat tarzı bir şey mi istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Sadece Fly yasak olsun dostum rekabet ederken kaçmamak için.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 13 Ağustos 2020 #16 The King Of Bruh dedi: Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek. Eki Görüntüle 637965 Genişletmek için tıkla... Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir.
The King Of Bruh dedi: Anarşi sunucusunda Anti-Cheat ne alaka? Anarşinin anlamı zaten kuralsız demek. Eki Görüntüle 637965 Genişletmek için tıkla... Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Ağustos 2020 #17 VIN dedi: Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
VIN dedi: Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #18 VIN dedi: Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl olur ? Amacı hile zaten anarşi suncularının. Herkes hile açıyor. Ban yemiyor. Adı üstünde : "anarşi"
VIN dedi: Anarşi sunucularında Anti-Cheat olur. Olmazsa serverda max 10 kişi aynı anda oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl olur ? Amacı hile zaten anarşi suncularının. Herkes hile açıyor. Ban yemiyor. Adı üstünde : "anarşi"
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 13 Ağustos 2020 #19 The King Of Bruh dedi: Nasıl olur ? Amacı hile zaten anarşi suncularının. Herkes hile açıyor. Ban yemiyor. Adı üstünde : "anarşi" Genişletmek için tıkla... Bütün hileleri engellesin demiyorum sadece "Entity Speed" gibi hız hilelerini engellemesi lazım.
The King Of Bruh dedi: Nasıl olur ? Amacı hile zaten anarşi suncularının. Herkes hile açıyor. Ban yemiyor. Adı üstünde : "anarşi" Genişletmek için tıkla... Bütün hileleri engellesin demiyorum sadece "Entity Speed" gibi hız hilelerini engellemesi lazım.
ProGamerYT Femtopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 8 Yer Türkiye,Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Minecraft Sunucu Kurulumu 28 Ekim 2021 #20 Merhaba essentials koruma pluginini indirirseniz izin verilmez Aternos essentials pluginlerini altta vereceğim: EssentialsAntiBuild ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsChat ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsGroupManager ---> ÇALIŞIR EssentialsGroupBridge ---> ÇALIŞIR EssentialsProtect ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsSpawn ÇALIŞIR
Merhaba essentials koruma pluginini indirirseniz izin verilmez Aternos essentials pluginlerini altta vereceğim: EssentialsAntiBuild ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsChat ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsGroupManager ---> ÇALIŞIR EssentialsGroupBridge ---> ÇALIŞIR EssentialsProtect ---> BUNU İNDİRİRSENİZ HACKLARI ÇALIŞMAZ EssentialsSpawn ÇALIŞIR