Luzi10

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
YouTube'daki Minecraft 2B2t videoları çok hoşuma gitti. Ben de oynamak istiyorum, meteor client ve trouser streak eklentisini indirdim ve kurdum. Başka hile öneriniz varsa onu da denerim. Premium'um yok ve son sürümlerde olsun, 1.8.9'da falan oynamak istemiyorum, 1.21.8 iyi olur, Türk olmak zorunda değil ama Türk olursa da güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mr beast'in bi mc sunucusu vardı fly falan çok hile var, 4-5 kadar Türk de vardı belki onu oynayabilirsin.
simpcraft.com (yanlıs olabilir)

Mr Beast'in bir MC sunucusu vardı fly falan çok hile var, 4-5 kadar Türk de vardı belki onu oynayabilirsin.
simpcraft.com (yanlış olabilir)

Hocam daha yaygın, daha kalabalık bir server yok mudur?

Mr Beast'in bir MC sunucusu vardı fly falan çok hile var, 4-5 kadar Türk de vardı belki onu oynayabilirsin.
simpcraft.com (yanlış olabilir)

Ayrıca giremiyorum, girerken bu uyarı geliyor. Premiumsuz girdiğim için mi yoksa bir yere kayıt olmam falan mı lazım?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-08-05 125726.png
    572,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Hocam daha yaygın, daha kalabalık bir server yok mudur?

Ayrıca giremiyorum, girerken bu uyarı geliyor. Premiumsuz girdiğim için mi yoksa bir yere kayıt olmam falan mı lazım?
Başka bilmiyorum
Kayıt gerektirmedi ama premium'u bilemiyorm.
Tiktok'a anarşi mc anarşi sunucuları yaz öneriler çıkacaktır.

6b6t'yi deneyebilirsiniz. Orijinal hesap gerektiriyor mu bilmiyorum.

Mc.quiltanarchy.xyz sunucusunu öneririm
Sunucuya girdiğinde bana yazabilirsin (oyun içi ismim swoxly)

Hocam 6b6t başlayabilirsin aynı kaos var ben 1 yıl boyunca oynadım şuan bıraktım oynarsan belki benim yaptığım kitleri bulabilirsin bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…