Minecraft arayüzü kötü görünüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Fulverax

Decapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Oyunu en son 2 gün önce sorunsuz oynamıştım. Bugün oyuna girmeyi denediğimde görsellerdeki gibi görüntü alıyorum. Bu süreç esnasında ne Windows ne de driver güncelleştirmesi aldım. Oyunu silip tekrar yüklemeyi de denedim. Yardımcı olabilriseniz sevinirim.
Kullandığım bilgisayar ile ilgili detayların hepsini ezbere bilemdiğim için linkini bırakıyorum.
En güncel Windows 11 sürümünü kullanıyorum.
Kullandığım laptop

Dosya Ekleri

• 1668274462140.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft klasörünü silin ya da başka bir yere kopyalayın. Launcher yenisini oluşturacak.

OPENGL ile alakalı olabilir. Sanki textureler yok gibi. WİN+R %appdata% yazın çıkan kutucuğa. Oradaki .minecraft klasörünü silin bakalım ne olacak. Birde Java ile alakalı olabilir sanırım 1.8 sürümler java 7 ile çalışıyordu Launcher hangisi. Türk Lirası olanmı(TL) yoksa orjinal MC mi.

Modern sürümlerde 1.13 üstü girin orada ne oluyor.

Launcher orjinarlmi crack mi?
Orijinal hocam. .minecraft klasörünü silip tekrar yüklemek işe yaramadı. O gece baya sinirlendiğim için Windows 10'a döndüm ve sorun hala aynı. Java 8 ve Java 17 yüklü hocam, java 7 ile deneyip sonucu yazarım.
Edit: Temiz kurulum
Edit 2: Sadece Java 7 ile denedim ve aynı sonucu alıyorum.

Minecraft 1.13 ve üstü sürümlerde aynı sorun yok hocam.

Son düzenleme:
Hocam 1.13 üzerinde olmuyorsa sorun Minecraftın o sürümlerinde olabilir. Bendede 1.13 altını aşağıya alınca oyun çöküyordu. Artık üzerine bir bardak su içersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…