InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 29 Haziran 2021 #21 Server 5 kişi olarak açıldı. İsteyen gelsin. CinarYilmaz dedi: Hocam ben 1.16.5 indirene kadar 5 kişi de dolmuş 10 kişi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim.
Server 5 kişi olarak açıldı. İsteyen gelsin. CinarYilmaz dedi: Hocam ben 1.16.5 indirene kadar 5 kişi de dolmuş 10 kişi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim.
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #22 Hocam eğer bu ekip kalıcı şekilde oynayacaksak aramızda para toplayıp sunucu kiralayabiliriz. Bize yetecek kadar.
Hocam eğer bu ekip kalıcı şekilde oynayacaksak aramızda para toplayıp sunucu kiralayabiliriz. Bize yetecek kadar.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 29 Haziran 2021 #23 InternetciMen dedi: Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bekliyorum. Bu sefer dolmaz umarım
InternetciMen dedi: Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Bekliyorum. Bu sefer dolmaz umarım
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #24 Hocam 10 kişiye yükseltebildiniz mi?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 29 Haziran 2021 #25 MuzafferKanlI dedi: Hocam 10 kişiye yükseltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hala 5 kişi gözüküyor. Oyuna dalmadılar umarım
MuzafferKanlI dedi: Hocam 10 kişiye yükseltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hala 5 kişi gözüküyor. Oyuna dalmadılar umarım
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #26 CinarYilmaz dedi: Hala 5 kişi gözüküyor. Oyuna dalmadılar umarım Genişletmek için tıkla... bende de 5 kişi gözüküyor. Oyunu oynamak için sanırım herkes bu anı beklemiş.
CinarYilmaz dedi: Hala 5 kişi gözüküyor. Oyuna dalmadılar umarım Genişletmek için tıkla... bende de 5 kişi gözüküyor. Oyunu oynamak için sanırım herkes bu anı beklemiş.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 29 Haziran 2021 #27 MuzafferKanlI dedi: bende de 5 kişi gözüküyor. Oyunu oynamak için sanırım herkes bu anı beklemiş. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten bu anı bekliyordum. VSCode canlı yayınından daha eğlenceli bir şey
MuzafferKanlI dedi: bende de 5 kişi gözüküyor. Oyunu oynamak için sanırım herkes bu anı beklemiş. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten bu anı bekliyordum. VSCode canlı yayınından daha eğlenceli bir şey
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #28 CinarYilmaz dedi: Ben gerçekten bu anı bekliyordum. VSCode canlı yayınından daha eğlenceli bir şey Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir konu açmıştım fakat gelen olmamıştı :/ InternetciMen dedi: Server 5 kişi olarak açıldı. İsteyen gelsin. Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım oyuna daldınız?
CinarYilmaz dedi: Ben gerçekten bu anı bekliyordum. VSCode canlı yayınından daha eğlenceli bir şey Genişletmek için tıkla... Bende böyle bir konu açmıştım fakat gelen olmamıştı :/ InternetciMen dedi: Server 5 kişi olarak açıldı. İsteyen gelsin. Hocam Aternos'ta 2.5GB RAM var o yüzden 10 kişi de kasar. Ama deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım oyuna daldınız?
ztKK99 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Haziran 2021 #29 MuzafferKanlI dedi: Bende böyle bir konu açmıştım fakat gelen olmamıştı :/ Hocam sanırım oyuna daldınız? Genişletmek için tıkla... Troll sunucu beklemeyin boşu boşuna isterseniz DC verin sizi kendi sunucuma alim.
MuzafferKanlI dedi: Bende böyle bir konu açmıştım fakat gelen olmamıştı :/ Hocam sanırım oyuna daldınız? Genişletmek için tıkla... Troll sunucu beklemeyin boşu boşuna isterseniz DC verin sizi kendi sunucuma alim.
MuzafferKanlI Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #30 MuzafferKanlI#0805 ztKK99 dedi: Troll sunucu beklemeyin boşu boşuna isterseniz DC verin sizi kendi sunucuma alim. Genişletmek için tıkla...
MuzafferKanlI#0805 ztKK99 dedi: Troll sunucu beklemeyin boşu boşuna isterseniz DC verin sizi kendi sunucuma alim. Genişletmek için tıkla...