SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.124 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Kasım 2020 #1 Uzakta o o yüzden sunucu açmam gerekiyor. Sunucuyu hangi siteden açmalıyım? Ve o siteden sunucuya mod nasıl yüklenir.
Uzakta o o yüzden sunucu açmam gerekiyor. Sunucuyu hangi siteden açmalıyım? Ve o siteden sunucuya mod nasıl yüklenir.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Kasım 2020 #2 Aternos ile açabilirsiniz. Hamachi ile kendi bilgisayarınızda sunucuyu oluşturabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.821 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 12 Kasım 2020 #3 Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 12 Kasım 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım edebilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım edebilir.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Kasım 2020 #5 Ama Aternos'a mod kurmak fazla sağlıklı olmayacaktır lagdan oynanamayacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 12 Kasım 2020 #6 282742 dedi: Ama Aternos'a mod kurmak fazla sağlıklı olmayacaktır lagdan oynanamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız en iyisi Hamachi ile kurmak diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
282742 dedi: Ama Aternos'a mod kurmak fazla sağlıklı olmayacaktır lagdan oynanamayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız en iyisi Hamachi ile kurmak diye düşünüyorum.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Kasım 2020 #7 Averasia dedi: Sizde haklısınız en iyisi Hamachi ile kurmak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız tabii. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Averasia dedi: Sizde haklısınız en iyisi Hamachi ile kurmak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz de haklısınız tabii.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #8 SiyahPassat dedi: Uzakta o o yüzden sunucu açmam gerekiyor. Sunucuyu hangi siteden açmalıyım? Ve o siteden sunucuya mod nasıl yüklenir. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir bilgisayar lazım, en sağlıklısı kendi bilgisayarına sunucu kurmandır. Artı 0 Eksi
SiyahPassat dedi: Uzakta o o yüzden sunucu açmam gerekiyor. Sunucuyu hangi siteden açmalıyım? Ve o siteden sunucuya mod nasıl yüklenir. Genişletmek için tıkla... Sağlam bir bilgisayar lazım, en sağlıklısı kendi bilgisayarına sunucu kurmandır.
KS KS SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.124 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Kasım 2020 #9 önceden aternos ile kuruyorduk ama mod yapamıyorduk Averasia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... bi bakayım işime yarar belki Artı 0 Eksi
önceden aternos ile kuruyorduk ama mod yapamıyorduk Averasia dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... bi bakayım işime yarar belki
J3yEreN Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #10 Kendi bilgisayarında bir sunucu kurup o sunucuya mod paketini yükleyerek sağlıklı bir sunucu açabilirsin Aternos'a nazaran. Üstüne port'da açarsan tadından yenmez. Artı 0 Eksi
Kendi bilgisayarında bir sunucu kurup o sunucuya mod paketini yükleyerek sağlıklı bir sunucu açabilirsin Aternos'a nazaran. Üstüne port'da açarsan tadından yenmez.