Minecraft arkadaşlarla nasıl oynanır?

Menemen54

Picopat
Makaleler
3
Daha fazla  
CurseForge üzerinden indirdiğim bir mod paketini arkadaşlarımla oynamak istiyorum. Mod paketine Essential modunu kurup oynayamıyoruz çünkü arkadaşım korsan şekilde oynuyor. Mod paketinde bulunan tüm modları teker teker Aternos üzerinden kurmak çok uzun sürüyor. Ayrıca, mod paketinin yapımcısının ayarladığı Config dosyaları sıfırlanmış şekilde geldiği için düzgün çalışmıyor ve mod paketindeki tüm modlar Aternos'ta yok. Açıkçası, sunucu satın almak gibi bir niyetim yok ya da VDS; tamamen ücretsiz bir yöntem arıyorum. Kendi bilgisarımdan sunucu kurabilecek kadar RAM'e sahip değilim (8 GB, bunun 6 GB'sini zaten mod paketi için ayırıyorum). E4MC isimli modu da denedik ancak kullanmayı beceremedik. Kısacası, arkadaşlarımla korsan Launcher'da da çalışabilecek, tamamen ücretsiz bir mod tarzı bir şey arıyorum.

Evet, onu söylemeyi unutmuşum. Hamachi ile de denedik ancak bir hata vermişti şu an hatırlamıyorum hatayı, silmiştim Hamachi'yi.

Geç cevap veriyorum ama e4MC modunda yerel ağ paylaşan korsan olması gerek premiumlu açarsa dünyayı korsan giremez ama korsan açarsa premium girebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı