Minecraft artık sıkmadı mı?

watusx

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Evet, çok güzel oyun. 2013 yılından bu yana oynuyorum ama artık çok sıkıcı gelmeye başladı, oyunu aç odun kas, maden kas, netherite set ol ve ejderhayı kes bunlar yaptıktan sonra aşırı sıkılma hissi geliyor. Başka yapacak bir şey olmuyor ve altf4 çekiyorum bence artık oyunun devamlılığı için büyük bosslar, başka dünyalar, başka hayvanlar gibi şeyler gelmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendin üretmen lazım. Hedef koyman lazım. Oyunun tek eksik yanı bir görev sisteminin olmaması. Bunun içinde SMP'ler veya mod paketleri var. Ayrıca Minecraft sadece Survival'dan ibaret değil. Minigames'ler daha da oynanabilir kılıyor oyunu.

Farm ve yapı fikirleri akla geldikçe oynama süresi iyice uzuyor.

Tek oynayınca zaten öyle arkadaşlarla oynayınca daha zevkli oluyor.

Hocam uzun süredir oynayan çoğu kişi minigames tarzı takılıyor zaten. Yeni oyuncular arkadaşlarıyla hayatta kalma modu falan oynarlar.

Oyun 2013 ile 2016 arasında çok fena sarmıştı sonra sıktı o zamandan bu yana hiç girmedim.

Oyuna bir hevesle giriyorum, ancak dediğiniz gibi hep aynı şeyi yapmamız gerektiği aklıma gelince yeniden çıkıyorum.

Hocam Warden ın mekanına sonraki sürümlerde başka bir boyuta açılan portal gibi birşey geliceğini duydum ama tam olarak emin değilim. Ayrıca bence oyunu bitirme odaklı oynamak yerine arkadaşlarınızla girip krallık vb. ( smp gibi ) survival oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…