Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #1 Minecraft 1.16.5 için düşük sistem shader arıyorum var mı bir öneriniz. İçinde bir de dalgalı su, çimen, ağaç gibi şeyler olursa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Minecraft 1.16.5 için düşük sistem shader arıyorum var mı bir öneriniz. İçinde bir de dalgalı su, çimen, ağaç gibi şeyler olursa güzel olur.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #2 Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Heil HzEfelinss dedi: Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Genişletmek için tıkla... Dosya tcye yüklüyorum shader dosyasını link vericem hocam Heil HzEfelinss dedi: Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Dosya T.C.'ye yüklüyorum shader dosyasını link vereceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Dosya T.C. paylaşımı yasakmış hocam googla yazın çıkar.
Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Heil HzEfelinss dedi: Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Genişletmek için tıkla... Dosya tcye yüklüyorum shader dosyasını link vericem hocam Heil HzEfelinss dedi: Chocapic 13 toaster Edition olması lazım. Direk dosyayı atayım atabiliyorsam. Dosya T.C.'ye yüklüyorum shader dosyasını link vereceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Dosya T.C. paylaşımı yasakmış hocam googla yazın çıkar.