umuttopcu Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Merhaba Aternos'a Orta Çağ modu kurmak istiyorum. İlla Aternos değil başka yöntem varsa onu da yaparız orijinal olmayan Minecraft'tan oynuyoruz ona göre. https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/the-kingdom-of-daldar-forge-labs Aklımda bu mod var.
Merhaba Aternos'a Orta Çağ modu kurmak istiyorum. İlla Aternos değil başka yöntem varsa onu da yaparız orijinal olmayan Minecraft'tan oynuyoruz ona göre. https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/the-kingdom-of-daldar-forge-labs Aklımda bu mod var.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 12 Nisan 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
umuttopcu Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 Mırnav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mod kurmaktan bahsetmiştim.
Mırnav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mod kurmaktan bahsetmiştim.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 598 Çözümler 5 12 Nisan 2025 #4 umuttopcu dedi: Mod kurmaktan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
umuttopcu dedi: Mod kurmaktan bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et