theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 18 Haziran 2023 #1 Aternos üzerinden kurmuş olduğum Server'a bir mod yükledim ve bu hatayı alıyorum. Nasıl bu modla sunucuya girebilirim? Forge yüklü ve modu hem sunucuya ekledim hem bilgisayara indirip mods klasörüne attım.
Aternos üzerinden kurmuş olduğum Server'a bir mod yükledim ve bu hatayı alıyorum. Nasıl bu modla sunucuya girebilirim? Forge yüklü ve modu hem sunucuya ekledim hem bilgisayara indirip mods klasörüne attım.
Çözüm brkyozell 18 Haziran 2023 Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam?
Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 18 Haziran 2023 #2 Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam? Artı 1 Eksi Çözüm
Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam?
KS KS theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 18 Haziran 2023 #3 brkyozell dedi: Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunu forge ile açınca oldu hocam teşekkürler. brkyozell dedi: Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sunucuya arkadaşım girecekken onun da mı forge indirip forge ile girmesi gerekmekte? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunu forge ile açınca oldu hocam teşekkürler. brkyozell dedi: Hocam oyunu Forge'dan açtığınıza veya modların doğru klasörde olduğuna emin misiniz? Forge'un mods menüsünü kontrol edebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sunucuya arkadaşım girecekken onun da mı forge indirip forge ile girmesi gerekmekte?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 18 Haziran 2023 #4 theumtkyd dedi: Hocam bir de sunucuya arkadaşım girecekken onun da mı forge indirip forge ile girmesi gerekmekte? Genişletmek için tıkla... Evet, onun da öyle yapması gerek. Ayrıca - eğer mod varsa - modları da kurması gerek. Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: Hocam bir de sunucuya arkadaşım girecekken onun da mı forge indirip forge ile girmesi gerekmekte? Genişletmek için tıkla... Evet, onun da öyle yapması gerek. Ayrıca - eğer mod varsa - modları da kurması gerek.
KS KS theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 18 Haziran 2023 #5 brkyozell dedi: Evet, onun da öyle yapması gerek. Ayrıca - eğer mod varsa - modları da kurması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Worldedit modunu arkadaşım kurmamıştı ama sunucuda kullanabildi bu nasıl oldu peki? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Evet, onun da öyle yapması gerek. Ayrıca - eğer mod varsa - modları da kurması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Worldedit modunu arkadaşım kurmamıştı ama sunucuda kullanabildi bu nasıl oldu peki?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 18 Haziran 2023 #6 theumtkyd dedi: Hocam ama Worldedit modunu arkadaşım kurmamıştı ama sunucuda kullanabildi bu nasıl oldu peki? Genişletmek için tıkla... WorldEdit bir mod değil, plugin. Pluginlerde client tarafına da kurulmasına gerek yok ki zaten bu mümkün değil. Artı 0 Eksi
theumtkyd dedi: Hocam ama Worldedit modunu arkadaşım kurmamıştı ama sunucuda kullanabildi bu nasıl oldu peki? Genişletmek için tıkla... WorldEdit bir mod değil, plugin. Pluginlerde client tarafına da kurulmasına gerek yok ki zaten bu mümkün değil.