İşe yaramadıysa Aternos'da IP yazan yerin orada bağlan yazısına tıklarsanız orada bir port yazacak. Sunucuya girerken IP'nin yanına : Koyup o portu yazarsanız düzelir diye düşünüyorum.
Sanırım benim hatam yüzünden bir şeyleri yanlış yaptım ama daha basit bir yolunu buldum. Wi-Fi'dan çıkıp mobil veriye geçtim, yani internet değiştirince düzeldi. Yapamayanlar için bunu tavsiye ederim. Ama tekrar Wi-Fi'a geçince ne olacak bilemiyorum.
İşe yaramadıysa Aternos'da IP yazan yerin orada bağlan yazısına tıklarsanız orada bir port yazacak. Sunucuya girerken IP'nin yanına: Koyup o portu yazarsanız düzelir diye düşünüyorum.
İşe yaramadıysa Aternos'da IP yazan yerin orada bağlan yazısına tıklarsanız orada bir port yazacak. Sunucuya girerken IP'nin yanına: Koyup o portu yazarsanız düzelir diye düşünüyorub.
Sanırım benim hatam yüzünden bir şeyleri yanlış yaptım ama daha basit bir yolunu buldum. Wi-Fi'dan çıkıp mobil veriye geçtim, yani internet değiştirince düzeldi. Yapamayanlar için bunu tavsiye ederim. Ama tekrar Wi-Fi'a geçince ne olacak bilemiyor.