Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Girmeye çalışınca ise böyle diyor.
Çözüm ZzZIsiMsiZzZ 21 Haziran 2022 Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin.
Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 8 Ağustos 2021 #2 Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı? Artı 0 Eksi
Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı?
KS KS Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 o1Poseidon dedi: Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Şuan açık. Artı 0 Eksi
o1Poseidon dedi: Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Şuan açık.
5 520777 Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 3 Şubat 2022 #4 o1Poseidon dedi: Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
o1Poseidon dedi: Aklıma küçükken Aternos'ta Hub serveri açmaya çalıştığım anılarım geldi korsan orijinal olmayan seçeneğini kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 3 Şubat 2022 #5 Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum sorunu çözdüm. Mod Client'i ile giriş yapmayı dene. Technich Launcher'ı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum sorunu çözdüm. Mod Client'i ile giriş yapmayı dene. Technich Launcher'ı deneyebilirsin.
Fortinayt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #6 o1Poseidon dedi: Tamam dostum sorunu çözdüm. Mod Client'i ile giriş yapmayı dene. Technich Launcher'ı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var fakat korsan orjinal olmayanı açınca bile aynısını diyor Artı 0 Eksi
o1Poseidon dedi: Tamam dostum sorunu çözdüm. Mod Client'i ile giriş yapmayı dene. Technich Launcher'ı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var fakat korsan orjinal olmayanı açınca bile aynısını diyor
ZzZIsiMsiZzZ Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 21 Haziran 2022 #7 Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin. Artı 1 Eksi Çözüm
Skylexr dedi: Eki Görüntüle 1132019 Aternos üzerinden modlu bir sunucu açtım ama bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1132031 Girmeye çalışınca ise böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin.
KS KS Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #8 ZzZIsiMsiZzZ dedi: Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ZzZIsiMsiZzZ dedi: Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin. Genişletmek için tıkla... Kralsın şuanda açılıyor Son düzenleme: 15 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
ZzZIsiMsiZzZ dedi: Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. ZzZIsiMsiZzZ dedi: Sunucuya hangi mod kuruluysa bilgisayarada ayni surum ile modu kurun. Kurdugunuz modlar yeni surum olmasin. Genişletmek için tıkla... Kralsın şuanda açılıyor