EMOCAN05 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba. Arkadaşlarla Minecraft girmek istedik fakat Aternos çok uzun bekleme süreleri veriyor. Ücretsiz bir şekilde nasıl Online oynayabiliriz?
Merhaba. Arkadaşlarla Minecraft girmek istedik fakat Aternos çok uzun bekleme süreleri veriyor. Ücretsiz bir şekilde nasıl Online oynayabiliriz?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.298 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2024 #2 EMOCAN05 dedi: Merhaba. Arkadaşlarla Minecraft girmek istedik fakat Aternos çok uzun bekleme süreleri veriyor. Ücretsiz bir şekilde nasıl Online oynayabiliriz? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin.
EMOCAN05 dedi: Merhaba. Arkadaşlarla Minecraft girmek istedik fakat Aternos çok uzun bekleme süreleri veriyor. Ücretsiz bir şekilde nasıl Online oynayabiliriz? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin.
Vady Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 144 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Logmeın Hamachi ile LAN üzerinden oynayabilirsiniz, kurulumu zahmetli ama daha rahat olabilir Aternos'un bekleme süresinden rahatsızsanız.
Logmeın Hamachi ile LAN üzerinden oynayabilirsiniz, kurulumu zahmetli ama daha rahat olabilir Aternos'un bekleme süresinden rahatsızsanız.
EMOCAN05 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 Vady dedi: Logmeın Hamachi ile LAN üzerinden oynayabilirsiniz, kurulumu zahmetli ama daha rahat olabilir Aternos'un bekleme süresinden rahatsızsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır?
Vady dedi: Logmeın Hamachi ile LAN üzerinden oynayabilirsiniz, kurulumu zahmetli ama daha rahat olabilir Aternos'un bekleme süresinden rahatsızsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır?
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.078 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Youtube'da birsürü videoları var hocam, zor değil bence.
EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Youtube'da birsürü videoları var hocam, zor değil bence.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.298 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2024 #6 EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
synoMM Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 317 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B350 M-A Ryzen 3 2200g GTX 1650 2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ Transcend SSD220 240 GB Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Essentials modunu kullanın. Korsan oynuyorsanız onun için de aynı işlevde bir mod olması lazım aklımda yok şuan küçük araştırmayla ulaşabilirsiniz.
Essentials modunu kullanın. Korsan oynuyorsanız onun için de aynı işlevde bir mod olması lazım aklımda yok şuan küçük araştırmayla ulaşabilirsiniz.
Vady Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 144 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #8 EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam, aşağıya koyayım: Wikihow linki: Please visit wikiHow directly YouTube linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi eğlenceler.
EMOCAN05 dedi: Hocam daha önce hiç denemedim. Anlatım videosu falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam, aşağıya koyayım: Wikihow linki: Please visit wikiHow directly YouTube linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi eğlenceler.
EMOCAN05 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 573 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #9 SerdarT35 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu oldu.
SerdarT35 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu oldu.