Mert0625 Centipat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 Merhaba. Ben arkadaşlarımla herkes aynı can plugini/modu ile oynamak istiyorum. Bu pluginin adı nedir, öğrenebilir miyim?
Merhaba. Ben arkadaşlarımla herkes aynı can plugini/modu ile oynamak istiyorum. Bu pluginin adı nedir, öğrenebilir miyim?
yus10tadic Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 218 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i5-11400H Tiger Lake Core Ekran Kartı: GTX 1650 4GB GDDR6 128-bit RAM: 1x32GB 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #2 Minecraft'a nasıl mod kurulur bilmiyorum ama plugini buldum, buyurun hocam: Shared Hearts Minecraft Data Pack Artı 0 Eksi
Minecraft'a nasıl mod kurulur bilmiyorum ama plugini buldum, buyurun hocam: Shared Hearts Minecraft Data Pack
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 18 Mart 2022 #3 yus10tadic dedi: Minecraft'a nasıl mod kurulur bilmiyorum ama plugini buldum, buyurun hocam: Shared Hearts Minecraft Data Pack Genişletmek için tıkla... Datapackleri kurmak için öncelikle bir dünya açmamız gerekiyor sonra oyunun klasörüne ulaşıp oradan datapacks klasörüne atmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
yus10tadic dedi: Minecraft'a nasıl mod kurulur bilmiyorum ama plugini buldum, buyurun hocam: Shared Hearts Minecraft Data Pack Genişletmek için tıkla... Datapackleri kurmak için öncelikle bir dünya açmamız gerekiyor sonra oyunun klasörüne ulaşıp oradan datapacks klasörüne atmanız gerekmekte.
yus10tadic Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 218 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i5-11400H Tiger Lake Core Ekran Kartı: GTX 1650 4GB GDDR6 128-bit RAM: 1x32GB 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #4 Playstor dedi: Datapackleri kurmak için öncelikle bir dünya açmamız gerekiyor sonra oyunun klasörüne ulaşıp oradan datapacks klasörüne atmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Ben Minecraft oynamıyorum ama illa bu konuyu gören birinin işine yarayacaktır. Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Playstor dedi: Datapackleri kurmak için öncelikle bir dünya açmamız gerekiyor sonra oyunun klasörüne ulaşıp oradan datapacks klasörüne atmanız gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Ben Minecraft oynamıyorum ama illa bu konuyu gören birinin işine yarayacaktır. Teşekkürler hocam.